Miriuță, primit regește la Győr: "Mi-au dat mașină și salariul în avans pe două luni"

Miriuță, primit regește la Győr:
Condițiile de la ETO Győr, noua sa echipă, l-au încântat pe antrenorul Vasile Miriuță.

Miriuță a fugit de problemele de la CFR și a găsit paradisul financiar tocmai în Ungaria, la Győr. 

"Sunt extrem de mulțumit de ceea ce am găsit aici, începând de la organizare, infrastructură și tot ce înseamnă condiții de lucru. Oamenii sunt interesați de echipă, nu sunt probleme cu salariile, ca în România. Deja mi s-a achitat salariul pe decembrie și pe ianuarie, plus că am primit o mașină la scară, un Audi A7", a declarat Miriuță, la Digi Sport. 

Mijlocașul Aitor Monroy, primul fotbalist care a părăsit echipa din Gruia după declinul financiar, nu-l va urma la noua sa echipă. El a adăugat că Steaua este deja campioană.

"La finalul anului, fiecare jucător de la CFR va alege ce este mai bine pentru el. Monroy m-a sunat și mi-a spus că și-a reziliat contractul cu CFR, că ar vrea să vină la mine, dar că are oferte mult mai bune.

Am stat un an și jumătate în România, am văzut ce este acolo. Singura soluție este să se taie în carne vie și să o luăm de la capăt. Sacrificăm câțiva ani, dar salvăm fotbalul. Cum să faci performanță, dacă nu ești plătit?

Steaua este deja campioană. La Petrolul sunt probleme, la CFR sunt probleme, doar la Craiova pare stabilitate", a adăugat fostul antrenor al "feroviarilor".

Miriuță a avut un ghinion teribil la debut. Duminică, după o primă repriză fără goluri, partida de pe teren propriu, cu Paks, s-a animat în partea a doua. Győr a condus în două rânduri, dar a fost egalată în prelungiri, scorul final fiind 2-2. 

Ungurii sunt pe locul 10, cu 20 de puncte după 16 jocuri, iar runda viitoare au meci la Honved. 

Comenteaza