Nigerianul Tony Nwakaeme e aşteptat la Timişoara, dar are oferte din Israel şi Cipru. De ce nu a continuat la „U"

Nigerianul Tony Nwakaeme e aşteptat la Timişoara, dar are oferte din Israel şi Cipru. De ce nu a continuat la „U
Tony Nwakaeme s-a înţeles pentru un contract cu ACS Timişoara în urmă cu trei săptămâni, însă de atunci nu a mai dat nici un semn. Deşi bănăţenii i-au propus un salariu de 5000 de euro lunar, plus un bonus de 10.000 de euro la semnătură, atacantul a preferat să-şi încerce norocul în străinătate.

Presa din Cipru prezenta ca iminent transferul său la campioana Apoel, echipă antrenată de fostul tehnician al CFR-ului, Paulos Sergio. Conform „Cyprus Weekly", Tony a ajuns deja la Nicosia, iar clubul a anunţat că a ajuns la un acord preliminar cu gruparea „galben-albastră". Cu toate astea, deşi atacantul încă se află în „Insula Afroditei", contractul dintre cele două părţi nu a fost semnat şi oficializat. Oficialii celor de la ACS Poli, prima echipă care l-a ofertat în această vară, susţin, însă, că Tony va ajunge în Israel. „Am înţeles că nu va juca pentru Apoel pentru că ciprioţii au aflat că el semnase deja un contract cu un club din Israel. Noi îl aşteptăm, am făcut toate formalităţile pentru viză, dar se pare ca a devenit un jucător foarte căutat în străinătate", a spus Călin Rosenblum, managerul timişorenilor.

Deşi a reintrat în circuitul fotbalului mare după revenirea la „U", în această primăvară, Tony nu a putut fi păstrat de către echipa lui Ionel Ganea din cauză că clubul nu are dreptul să angajeze jucători extracomunitari. În retur, Tony a jucat zece meciuri pentru „U" şi a înscris de două ori.

 

Etichete
Comenteaza