Novak Djokovic, certat de soţie în timpul unei filmări live

Novak Djokovic, certat de soţie în timpul unei filmări live
Pe filmarea realizată în timpul unei sesiuni video de antrenament a fost surprins, din greşeală, şi momentul în care jucătorul de tenis este admonestat de soţia lui.

Fostul campion numărul 1, Novak Djokovic, a fost certat de Jelena, soţia sa, după ce acesta nu i-a mulţumit că l-a filmat în timpul unei sesiuni video de antrenament, pe Facebook, scrie The Telegraph.

Djokovic se antrena pe teren, în aer liber, în vederea turneului BNP Paribas Open, ce va avea loc între 6 - 19 martie, la indian Wells, SUA, iar soţia sa, Jelena, îl filma. 

Către finalul live-ului pe Facebook care a durat aproximativ 12 minute, jucătorul sârb o roagă pe Jelena să îi dea camera pentru a se adresa în direct celor 7 milioane de fani pe care îi are la nivel mondial.

"Îmi place să filmez eu, e plăcut," , afirmă Djokovic luând telefonul din mâinile Jelenei. "Mă face să fiu mai implicat, mai prietenos, cred".

Jucătorul de tenis în vârstă de 29 de ani le-a mulţumit apoi fanilor înainte de a-i da înapoi telefonul soţiei sale deja iritate.

"Unde sunt manierele tale", spune Jelena camerei care rămăsese pornită. "Mulţumesc, iubito. mulţumesc. Nu aşa se zice?"

Când Jelena Djokovic îşi dă seama că a uitat să încheie transmisiunea în direct de pe Facebook, întrerupe filmarea, însă camera îi surprinde faţa uimită şi jenată.

Comenteaza