Ogăraru: Brigada de arbitri nu a arătat respectul cuvenit Universităţii Cluj

Ogăraru: Brigada de arbitri nu a arătat respectul cuvenit Universităţii Cluj
Antrenorul Universaităţii Cluj, George Ogăraru, a fost destul de supărat la finalul partidei pierdute cu 1-0 de echipa sa pe maniera de arbitraj.

Tânărul antrenor consideră că arbitri au fost părtinitori la acest derby şi au avantajat CFR-ul.

"Păcat că acest derby a fost tratat aşa uşor de către unii. Poate că trebuia să i se arate mai mult respect, iar această brigadă de arbitri nu a arătat respectul cuvenit Universităţii Cluj. Mă refer la toate cartonaşele galbene, la toate faulturile, la toate atingerile. Eu ştiu că ai voie să ai contact cu adversarul tău direct, că nu e volei şi că nu la fiecare atingere trebuie să dai fault sau cartonaş galben. Dacă ai tendinţele acestea, atunci ar trebui să fii echidistant", e de părere Ogăraru. 

În ceea ce priveşte prestaţia fotbaliştilor săi, Ogăraru s-a arătat foarte mulţumit şi consideră că dacă Mengolo nu ar fi fost eliminat, reultatul partidei era altul.

"E trist când pierzi aşa şi mai ales într-un derby ca cesta pentru că băieţii au luptat până în ultimele minute şi şi-au dat şi ultimul dram de energie şi poate că nu e drept, dar asta e, mergem mai departe. Prestaţia, felul în care ei au luptat şi unitatea echipei nu are decât efecte pozitive. Aşa cum i-am văzut am mare încredere în grupul acesta că putem să obţinem şi victorii", a spus încrezător antrenorul.

Totodată tehnicianul "studenţilor" a vorbit depsre relaţia cu fanii, la adresa cărora a avut cuvinte de laudă pentru modul în care şi-au susţinut favoriţii.

"Eu nu sunt supărat pe suporteri, poate aţi înţeles greşit. Eu i-am apreciat pentru felul în care şi-au încurajat echipa. Eram foarte nervos şi vroiam să merg direct la vestiare, dar m-am oprit pentru că am simţit nevoia de a-i aplauda pentru ceea ce au arătat în această seară şi pentru felul în care au fost alături de jucători. Cred că şi ei le-au dat putere de a rezista până în ultimele minute." 

 

Comenteaza