”Papi”: ”Îmi pare rău că nu am început cu dreptul”

”Papi”: ”Îmi pare rău că nu am început cu dreptul”
Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, le-a cerut scuze fanilor după remiza obținută cu CFR 2, în prima rundă din Liga a III-a.

"Nivelul jocului nu a mai fost la fel după schimbări, mai ales în ultimele 15 minute. Eu cred că puteam închide jocul în diferite momente, dar fotbalul se joacă pe goluri. Mâine toată lumea va ține minte rezultatul final. Îmi pare rău că nu am început cu dreptul, am primit un gol, s-a întâmplat, o să corectăm greșelile pe care le-am făcut. La Cluj sunt pretenții mari și presiunea, de asemenea, e mare", a declarat "Papi".

Tehnicianul "Șepcilor roșii" a evaluat și prestația lui Călin Albuț (36), goalkeeper transferat în această vară.

"Azi a greșit și Călin Albuț, dar este un portar foarte valoros, chiar și ca om, un individ curat. Azi s-a jucat sub presiune, probabil de aici și greșeala sa. Dar drumul nostru e mai lung decât un meci. Eu zic că echipa care a jucat azi și a arătat niște trasee de joc a fost U Cluj. Mulțumim suporterilor, sper că am fost la nivelul lor".

Universitatea Cluj a remizat cu CFR 2, scor 1-1, sâmbătă, pe Cluj Arena, în prima etapă din Liga a III-a. "Studenții" au deschis scorul prin Dorin Goga, după o lovitură liberă de la 25 metri (58). Oaspeții au egalat pe final, la lovitura de cap a lui Alexandru Petruș (88).

Comenteaza