Paszkany: "nu pot să trec peste atitudinea unora dintre jucătorii noştri"

Paszkany:
Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, şi-a atacat propriii jucători după meciul pierdut împotriva Gaz Metan Mediaş, în deplasare: "nu pot să trec peste atitudinea unora dintre jucătorii noştri".

 

Paszkany a comentat la Fanatik Show partida pierdută de clujeni în deplasare cu Gaz Metan Mediaş:

"Aşteptări de la acest campionat nu mai am demult. Cred că Gazul a meritat victoria, dar nu pot să trec peste atitudinea unora dintre jucătorii noştri. A fost un meci frumos, dar am făcut multe greşeli. N-am pierdut mare lucru în acest meci, pentru că am pierdut totul cu mult timp în urmă. De la acest sezon nu mai aştept decît să se termine mai repede. Anul viitor o să fiu foarte vigilent şi agresiv la tot ce înseamnă arbitraje, cred că suntem pe podiumul echipelor dezavantajate. În proporţie de 95% ne-am făcut transferurile pentru sezonul viitor, sunt 6 fotbalişti. Mai luăm încă doi", a spus Arpad Paszkany la finalul meciului.

El spune că în acest sezon a pierdut 17 puncte pe seama arbitrajului: "penalty-uri gratuite sau inventate, goluri anulate. În campionatul României dacă vrei arbitraj corect trebuie să urli, ceea ce nu ne caracterizează. Dar o să angajăm o persoană care să stea în studiourile de televiziune iar după meci să vină cu DVD-ul".

CFR a pierdut cu 3-2 meciul disputat la Mediaş împotriva Gaz Metan. Vezi aici desfăşurarea partidei

 

Comenteaza