Paszkany şi Mureşan au vorbit despre rivalitatea cu "U"

Paszkany şi Mureşan au vorbit despre rivalitatea cu
Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan şi-au spus părerea despre rivalitatea din prezent cu Universitatea.

Întrebat la conferinţa de presă pe care a susţinut-o alături de Iuliu Mureşan şi Ştefan Gadola dacă este dezamăgit de eşecul cu "U" din acest campionat, Arpad Paszkany a preferat să nu răspundă direct.

"Mi-e milă de cei care trăiesc sportul altfel decât ca pe o competiţie. Iar într-o competiţie nu poţi câştiga mereu. Vine momentul când şi pierzi", a spus Paszkany.

Iuliu Mureşan a fost mai direct. "Lucrurile între noi s-au mai calmat, e o atmosferă mai civilizată. În afară de incidentul cu toaleta spartă, care a provocat daune destul de însemnate, cred că fanii s-au mai liniştit. M-am întâlnit şi cu Vlad Munteanu, mă întâlnesc în oraş şi cu suporteri de la "U" cu care dau mâna şi care mă felicită pentru ce am realizat la CFR. Eu cred că rivalitatea este normală, dar că a început să fie mai civilizată", a spus Mureşan.

Ştefan Gadola, vicepreşedinte şi sponsor al CFR-ului, a mărturisit că a fost suporter al Stelei şi al Universităţii. "Eu am studiat la Bucureşti şi nu am pierdut niciun meci din Ghencea între Steaua şi Universitatea, cât am stat acolo", a spus Gadola.

În returul campionatului încheiat miercuri, Universitatea a obţinut prima victorie în Liga I în faţa CFR-ului după 42 de ani.

Comenteaza