Patru penalty-uri într-un singur sezon, niciunul acordat corect. Veselovski e şocat. „N-am mai păţit aşa ceva de când sunt”

Patru penalty-uri într-un singur sezon, niciunul acordat corect. Veselovski e şocat. „N-am mai păţit aşa ceva de când sunt”
Portarul lui ”U” a „produs” patru lovituri de la unspezece metri în acest campionat, dar reluările au demonstrat că niciuna nu a fost acordată corect de arbitri. Slovacul este şocat , mai ales după ultima etapă, cu Săgeata Năvodari, partidă decisă de o nouă lovitură de la unsprezece metri primită de gazde după un presupus fault al slovacului asupra lui Guerra.

„Eu în toată cariera mea nu-mi aduc aminte să fi făcut vreun penalty. Am ajuns în România şi s-au dat patru lovituri de pedeapsă, dar n-am faultat pe nimeni, reluările sunt elocvente, se vede clar. Eu îmi fac autocritică, ştiu când am o zi proastă şi îmi asum greşelile. La meciul cu Năvodari a fost ceva incredibil, mie nu mi-a venit să cred că arată penalty, chiar n-am crezut că se poate. Am fost foarte confuz, dar ce era să fac? Dacă mai comentam, probabil că eram eliminat. Nu vreau să vorbesc despre arbitrajele din România, nu e treaba mea să fac asta, eu trebuie să apăr şi să o fac cât mai bine. N-am avut nici cea mai bună zi, am făcut un meci destul de slab, toţi şi nu ne-am creat ocazii mari de gol, dar acea greşeală de arbitraj ne poate costa scump. Mai sunt opt etape şi trebuie să facem ce putem, să ne salvăm, iar programul e infernal", a declarat Veselovski pentru ZIUA de CLUJ.

În afară de lovitura de la unsprezece metri dictată la meciul de luni, arbitrii din Liga I au mai acordat trei asemenea penalty-uri în acest sezon. În tur, tot cu Săgeata Năvodari, când Mihai Roman a căzut la un presupus contact cu Veselovksy, la scorul de 0-0. Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat, fără să ezite, lovitură de la 11 metri, într-un meci terminat 1-1. Două etape mai târziu, Robert Dumitru a dictat un penalty la o fază la care Trandu a dat mingea pe lângă portar, iar apoi s-a ciocnit de el, voluntar, căutând o decizie favorabilă. Pe care a şi primit-o până la urmă. Gorobsov a transformat aducând victoria Timişoarei, scor 2-1. În runda următoare, la Vaslui, fază identică: Antal a lobat mingea peste Veselovksy, balonul a ieşit în aut de poartă, iar Cristi Balaj a dictat penalty, Sânmărtean înscriind de la punctul cu var.

La meciul de luni, Veselovski a ieşit pe o centrare, Guerra a căzut fără să fie atins, iar Cătălin Popa a arătat punctul cu var, Vezan înscriind golul victoriei.

 

Etichete
Comenteaza