Ploaie de goluri pe "Dan Anca". "U" Cluj a umilit Viitorul Mihai Georgescu

Ploaie de goluri pe
"U" Cluj a învins cu 14-1 Viitorul Mihai Georgescu, miercuri, la Baza Sportivă "Dan Anca", în primul meci din returul ligii a patra.


">

Prima reușită a meciului a venit dintr-un autogol al oaspeților, atunci când Rotar a deviat în propria poartă o centrare a lui Hațiegan. Până în minutul 5, Brian Lemac a dus scorul la 3-0. Același Lemac avea să puncteze de încă două ori până la pauză, în timp ce Bedelean a redus din diferență pentru oaspeți cu o execuție pretențioasă.

Ploaia de goluri a continuat și în actul secund, mai întâi prin Lemac, apoi prin Giurgiu și Hațiegan. Spectacolul nu s-a oprit aici, iar Takacs a înscris pentru 10-1 de la punctul cu var. Rezultatul final a fost stabilit de Lemac, cu încă două goluri, apoi Takacs și Marius Potcoavă, ultimul cu un șut sub transversală.

Universitatea Cluj a bifat, astfel, cea mai clară victorie din actuala stagiune de campionat. Cu cele 8 goluri înscrise în duelul cu Viitorul Mihai Georgescu, Brian Lemac a ajuns la cota 30, fiind cel mai bun marcator al "Șepcilor roșii" și al seriei.

DEDICAȚIE SPECIALĂ DE 8 MARTIE

"Pentru noi, liga a patra este foarte ușoară pentru că nu suntem de acest nivel. Ați văzut și în meciurile amicale, am jucat foarte bine cu echipe din liga a treia și a doua, cu Olimpia Satu Mare. Avem încredere în noi, suntem un grup unit și asta se vede și pe teren. Mi-am dorit foarte mult să înscriu în acest meci cât mai multe goluri, pentru mama mea, pe care o iubesc foarte mult, i le dedic ei pe toate și tuturor mamelor care au fost astăzi la meci", a declarat golgheterul "Șepcilor roșii", Brian Lemac.

"Avem structurat un lot valoros, cu jucători cu experiență, cu jucători care vin imediat și au marjă de progres. Rezultatul cumva e normal. M-a interesat foarte mult ce ne propunem la fiecare fază a meciului. Am realizat și niște faze bune, cu execuții bune și asta s-a văzut", a spus antrenorul "studenților", Marius Popescu.

"U" Cluj se menține pe primul loc, cu 43 puncte. Echipa lui "Papi" a bifat al 14-lea succes din campionat și a ajuns la un golaveraj de 96-6. La meciul de pe ”Dan Anca” au fost prezenți și aproximativ 1000 de suporteri ai ”studenților”.

"U" CLUJ - VIITORUL MIHAI GEORGESCU 14-1 (6-1)

Au marcat: Brian Lemac (8 goluri), Rareș Takacs (dublă), Potcoavă, Giurgiu, Hațiegan, Rotar (autogol)/ Bedelean

"U" Cluj (formula de start): Pop - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu (C), Rogozan - Takacs, Hațiegan, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Păcurar, Potcoavă, Irimie, Hîmpea

Antrenor: Marius Popescu

Locație: Baza Sportivă "Dan Anca", Cluj-Napoca

Comenteaza