Potaissa Turda aproape de primul trofeu european din istorie

Potaissa Turda aproape de primul trofeu european din istorie

Echipa lui Horațiu Gal este la 60 de minute de Cupa Challenge, după ce au câștigat turul finalei cu AEK Atena, scor 33-22.

La începutul săptămânii, Potaissa a reușit o victorie mare în prima manșă a finalei Challenge Cup. Susținută de un public incredibil, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, echipa galben-albastră a învins la 11 goluri diferență formația elenă, AEK Atena. Acum, elevii lui Horațiu Gal se pregătesc de un retur care se anunță încins.

Președintele Potaissei, Flaviu Sâsâeac, a descris locația în care se va disputa finala. “Sala este superbă, este imensă. Nu ştim cât de populată va fi, dar gazdele estimează că vor fi la meci cel puţin 10.000 de spectatori. În Grecia, finala Challenge Cup este evenimentul numărul 1 în materie de handbal.

Iar acest meci cu Potaissa ar fi un salt imens pentru popularitatea disciplinei în Grecia, unde există în principal doar fotbal şi baschet. Vor să câştige în manşa retur, pentru a ieşi bine din toată această poveste. Dar şi noi vrem să câştigăm în această sală”, a declarat Sâsâeac pentru Prosport.

La Atena, galben-albaștrii vor fi susținuți de o galerie în toată regula. AEK – Potaissa se dispută duminică, 20 mai, de la ora 19. Meciul va fi transmis de Digisport 2 și Telekom Sport 3.

Comenteaza