Proaspăt transferat de „U", Gercaliu a fost nevoit să stea un an pe tuşă din cauza unei accidentări

Proaspăt transferat de „U
Unul dintre cei mai importanţi jucători care au venit în Liga I în această perioadă de mercato, austriacul Ronald Gercaliu, a fost nevoit, în urmă cu trei ani, să se lupte cu o accidentare extrem de gravă, care l-a scos din circuit timp de aproape 14 luni. Fotbalistul evolua atunci pentru Red Bull Salzburg şi era în circuitul echipei naţionale.

„Din păcate, o accidentare m-a ţinut 14 luni pe tuşă. Am fost nevoit să o iau apoi pas cu pas, să încerc să revin în circuit. Am jucat la Ingolstadt şi în Polonia, la Lodz. Din păcate, pentru Aue n-am reuşit să evoluez în prea multe meciuri. Obiectivul meu e să joc pentru „U", să mă impun. Nu mă gândesc acum la echipa naţională", a spus austriacul cu 14 selecţii în prima reprezentativă.
Francezul Karim Boutadjine a explicat motivele despărţirii de Pandurii şi eşecul negocierilor purtate vara trecută, cu Dinamo.

„M-am îmbolnăvit cât am fost în cantonament în Turcia, a fost nevoie de operaţie, iar apoi n-am mai primit prea multe şanse. După ce am plecat de la Pandurii am mers să negociez cu Dinamo, dar au fost câteva neînţelegeri legate de contract. Am stat pe tuşă până acum pentru că nu am primit o variantă pe placul meu", a spus francezul în vârstă de 24 de ani. Acesta va purta pe tricou numărul 19, în timp ce Gercaliu a ales numărul 2, purtat până acum de Emil Rilke.

Etichete
Comenteaza