Rapidiştii, ameninţaţi cu neprogramarea din cauza unei datorii către Universitatea

Rapidiştii, ameninţaţi cu neprogramarea din cauza unei datorii către Universitatea
Rapidul l-a transferat în această vară pe Octavian Abrudan de la „U” Cluj, dar „giuleştenii” au omis să vireze suma aferentă pentru transfer, de 50.000 de euro plus TVA. Conform prosport.ro, gruparea „giuleşteană” ar putea fi depunctată şi apoi neprogramată în Liga I în cazul în care nu plăteşte datoria către Universitatea.

Tavi Abrudan a plecat în această vară de la „U" la Rapid, după ce gruparea clujeană a rămas fără finanţator. Fundaşul central a bifat doar trei meciuri pentru bucureşteni, două în preliminariile Europa League, plus întâlnirea cu FC Vaslui (2-2) din Liga I. Clubul de sub podul Grant nu a achitat însă banii pentru transferul fotbalistului, anunţă prosport.ro, iar astfel riscă depunctarea şi chiar neprogramarea în Liga I. Suma de transfer se ridică la 50.000 de euro, plus TVA.

Interesant este că în următoarea etapă, Rapidul va juca pe terenul Petrolului, noul club al lui Florian Walter. Cele 12.000 de bilete pentru derby au fost epuizate încă de ieri, respectiv la patru zile după ce au fost scoase la vânzare. Meciul dintre Petrolul şi Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digisport.

Etichete
Comenteaza