Răsturnare de situție. "U" va juca cu Armenopolis Gherla la Cluj

Răsturnare de situție.
Partida ar fi trebuit să se dispute la Gherla, dar a fost mutată pe arena din Parcul Central din motive de siguranță.

"Oficialii de la jandarmerie au făcut astăzi o inspecție și au considerat că stadionul nostru nu îndeplinește condițiile de siguranță corespunzătoare unui joc cu grad ridicat de risc. Ar fi fost un avantaj pentru noi să evoluăm aici, dar e bine și la Cluj. Am discutat și cu oficialii Universității despre această chestiune.

Vom merge acolo ca să ne jucăm șansa. Suntem optimiști. Înfrângerea din ultima etapă, cu Mintiiu-Gherlii, nu ne-a prins bine, dar avem încredere în noi. Căpitanul nostru, Cosmin Crăciun, este component al Naționalei de minifotbal", a declarat antrenorul formației Armenopolis Gherla, Cristi Vedean, pentru ZIUA de CLUJ.

În formația "Șepcilor roșii" sunt șanse mari să revină veteranul Dorin Goga. Atacantul de 32 ani a lipsit în ultimul meci din cauza unei viroze. Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, "studenții" s-au impus acasă cu 11-0 în fața celor de la Arieșul Mihai Viteazu.

"Va fi un meci foarte greu, dar dacă vom juca așa cum ne-am propus, cu siguranță vom obține rezultatul pe care ni-l dorim. Obiectivul nostru este victoria. Am primit și eu confirmarea că meciul cu Armenopolis se va juca pe Cluj Arena. Este un lucru foarte bun pentru noi. Goga și-a revenit și el, și va fi disponibil pentru partida de sâmbătă", a spus tehnicianul Universității, Marius Popescu.

Etapa trecută, elevii lui "Papi" au făcut spectacol pe Cluj Arena. "Alb-negrii" au reușit să înscrie nu mai puțin de 11 goluri în victoria cu Arieșul Mihai Viteazu. De partea cealaltă, viitoarea adversară a Universității a fost învinsă cu 3-4 de Vulturul Mintiu Gherlii.

"Studenții" se află în continuare pe primul loc în clasament, cu 34 puncte. În cele 12 meciuri disputate, "U" Cluj a înregistrat 11 victorii și un singur rezultat de egalitate (2-2 cu Arieșul Turda). Armenopolis ocupă, în schimb, locul 4, cu 25 puncte. Gruparea din Gherla a obținut 8 victorii, o remiză și are la activ trei înfrângeri.

"U" Cluj - Armenopolis Gherla se va desfășura sâmbătă, de la ora 14:00, pe arena din Parcul Central. Adversara ”Șepcilor roșii” va fi considerată formația gazdă în acest meci. Partida va conta pentru etapa a 14-a din Liga a IV-a.

Comenteaza