Recital pe Cluj Arena. ”U” a bătut Viitorul Ghimbav după un joc în care s-au dat 9 goluri

Recital pe Cluj Arena. ”U” a bătut Viitorul Ghimbav după un joc în care s-au dat 9 goluri
Universitatea Cluj a bifat a treia victorie din Liga a III-a. ”Șepcile roșii” s-au impus cu 7-2 în fața Viitorului Ghimbav, sâmbătă, pe Cluj Arena, în etapa a șasea de campionat.

Echipa lui Adrian Falub a deschis scorul prin Octavian Ursu, din pasa lui Răzvan Greu (9). ”Alb-negrii” își puteau dubla avantajul în minutul 16. Micaș i-a pasat în careu lui Goga, acesta a șutat, dar balonul a fost respins de Rusu. Egalarea a venit pe neașteptate. Takacs a trimis mingea în propria poartă, din scăriță, la un contact cu unul dintre fundașii adverși (28). Dar opt minute mai târziu, Ursu i-a readus la conducere pe ”studenți” cu o execuție din unghi (36). ”U” Cluj putea intra la cabine cu 3-1. Goga a șutat de la 20 metri, dar balonul a fost reținut de Rusu (37).

Universitatea a început repriza secundă în forță. Dorin Goga a centrat în careu, Răzvan Greu a preluat balonul și a marcat pentru 3-1 (49). Octavian Abrudan a trimis apoi cu capul peste poarta adversă după un corner bătut de Micaș (58). La acțiunea din minutul 71, Rusu nu a mai avut nicio șansă. Takacs a executat o lovitură liberă, iar Abrudan a reluat mingea în plasă. Ghimbavul nu s-a lăsat, iar Sergiu Mihai a redus din handicap cu un șut din careu (73). 

”Șepcile roșii” au refăcut însă diferența de trei goluri prin Takacs (82). Fundașul de 25 ani s-a revanșat, astfel, după autogolul din prima repriză. Dorin Goga a dus scorul la 6-2 de la punctul cu var (84). Rezultatul final a fost stabilit de nou-intratul Iuliu Hațiegan. Gabriel Giurgiu a trimis mingea în bară, iar tânărul atacant al Universității a reluat balonul cu capul (88). Hațiegan a mai înscris un gol în prelungiri, dar reușita i-a fost anulată din cauza unui fault în atac (91).

După victoria de sâmbătă, a treia din actuala ediție a Ligii a III-a, "U" Cluj urcă pe a treia treaptă a podiumului, acumulând 10 puncte. Viitorul Ghimbav a coborât pe 13, cu doar 3 puncte.

Universitatea Cluj - Viitorul Ghimbav 7-2 (2-1)

Au marcat: Ursu (9, 36), Greu (49), Abrudan (71), Takacs (82), Goga (84 penalty), Hațiegan (88)/autogol Takacs (28), Mihai (73)

"U" Cluj: Dinu - Takacs, Andr. Cordoş (Abrudan 29'), M. Onicaş, Manu - G. Giurgiu (cpt.), Micaş (Moldoveanu 87') - Hordouan (Haţiegan 52'), Greu, Oct. Ursu (B. Lemac 77') - Goga. Antrenor: Adrian Falub

Viitorul: Rusu - Munteanu, Ghinea, Rotaru, Pavel - Tudorache, Sg. Mihai - Drugă, Cincu, Paraschiv - Chingaru. Antrenor: Vasile Solomon

Stadion: Cluj-Arena

Comenteaza