Revoluţie pentru “U”!

Revoluţie pentru “U”!
Ameninţat cu demiterea de managerul clubului Universitatea, antrenorul Claudiu Niculescu este apărat de fani: “Să plece Prodan şi să ne lase!”. Cosmin Contra a fost chemat de urgenţă din Spania să preia echipa.

Anamaria Prodan vrea să-l schimbe pe Claudiu Niculescu, însă fanii ameninţă cu revolta. Scandalul s-a iscat imediat după partida de la Târgu-Jiu, în urma căreia cei doi au început să se contreze. Cosmin Contra a fost chemat de urgenţă să preia echipa.

"A fost o ruşine de meci, am fost penibili, liga a III-a, asta a fost. M-am simţit umilită cum nu am fost în viaţa mea. S-a greşit foarte mult", a răbufnit managerul general al Universităţii Cluj, imediat după finalul jocului de la Târgu Jiu. Anamaria Prodan l-a luat în colimator pe Niculescu, a început să critice jucătorii, însă antrenorul i-a dat replica. "Aici este fotbal, nu suntem la Tezaur folcloric, să vorbească cine se pricepe. Eu am 25 de ani în fotbal, 20 la un nivel înalt", a replicat antrenorul.

Conflictul a luat amploare şi mai mult în cursul zilei de ieri. Prodan a fost deranjată de reacţia lui Niculescu şi a continuat. "El este un secund, eu voi cere părerea antrenorului principal. Nu se poate accepta ce a făcut el, nu se poate ca să ia el la rost persoana numărul unu din club. A greşit foarte mult în pregătire, iar după meciul cu Târgu-Jiu fotbaliştii au primit liber, nu au făcut nici o recuperare. Va fi un Consiliu de Administraţie şi se poate întâmpla orice. Domnul Niculescu a primit tot ce şi-a dorit şi ar fi trebuit să lucreze altfel cu ce are la dispoziţie. Lui Niculescu i-am acceptat toate dorinţele şi l-am dat afară pe Sandu Tăbârcă pentru că şi-a permis să-i ofere anumite sfaturi tactice. Nu este nici o problemă!", a declarat Anamaria Prodan pentru ZIUA de CLUJ.

La antrenamentul de ieri după-masă şi-a făcut apariţia şi "Clau-coach", care şi-a păstrat calmul, iar astăzi va avea o întrevedere cu managerul lui "U" pentru a vedea dacă va continua sau nu. "Voi merge, voi discuta cu ea, nu este nici un fel de problemă. Anamaria a început să mă atace pe mine şi să atace jucătorii după înfrângerea cu Pandurii, ceea ce nu este normal. Eu nu îmi voi critica jucătorii niciodată public, dacă am ceva să le spun, le-o spun în particular. Eu mi-am făcut treaba la acest club şi am rămas pentru că mi-am dorit acest lucru. Insuccesul cu Pandurii a fost un accident. Nu ştiu dacă voi continua sau nu munca la Universitatea Cluj", a spus Clau-gol, înaintea sesiunii de antrenament. El a fost susţinut de peste 100 de suporteri ieri, care i-au scandat numele. O parte dintre aceştia au pătruns şi pe teren pentru a le cere explicaţii fotbaliştilor pentru "ruşinea" de la Târgu-Jiu. Într-un final spiritele s-au calmat, dar fanii i-au cerut managerului Anamaria Prodan să plece de la echipă.

Astăzi, Niculescu e aşteptat la club pentru a oferi explicaţii faţă de jocul cu Pandurii şi declaraţiile date, însă Anamaria Prodan este decisă să-l schimbe pe tehnician. "Se va lua o decizie doar în favoarea Universităţii, nu pentru orgoliul unuia sau al altuia", a spus Prodan. Ea l-a contactat recent pe Cosmin Contra pentru a prelua banca Universităţii, dar "Guriţă" a refuzat. "M-a sunat Anamaria şi mi-a propus o colaborare, dar eu mi-am dat acordul de trei zile să preiau o formaţia din Spania, din Liga a III-a şi mi-e imposibil să vin. Îmi pare rău pentru Niculescu, asta e viaţa de antrenor în România, eşti dat afară după o etapă", a declarat Contra, pentru ZIUA de CLUJ.

 

 

Etichete
Comenteaza