Rezultatele n-au ajutat-o deloc. "U", obligată să învingă Săgeata Năvodari

Rezultatele n-au ajutat-o deloc.
FC Braşov şi Viitorul Constanţa au reuşit victorii surprinzătoare în ultima etapă şi rămân la un singur punct distanţă de echipa lui Teja, care are meci azi la Năvodari, ocupanta locului 17, cu 25 de puncte, cu 2 în minus faţă de "U".

FC Braşov a primit vizita Astrei Giurgiu şi s-a impus cu 2-1 , iar la finalul meciului finanţatorul giurgiuvenilor a "s-a bucurat" public pentru punctele obţinute de adversari. "Sper ca Braşovul să rămână în prima ligă, oricum aveau mai multă nevoie de puncte decât noi", a spus Niculae. Viitorul Constanţa a avut o deplasare dificilă pe terenului lui FC Vaslui, ocupanta locului 4. Surprinzător , constănţenii au câştigat cu 1-0 şi rămân în lupta pentru evitarea retrogradării.

Universitatea are 27 de puncte, ocupă locul 14, ultimul care asigură menţienerea pe prima scenă, iar în spatele ei se află FC Braşov (26 de puncte), Viitorul Constanţa (26 de puncte), Săgeata Năvodari (25 de puncte) şi Corona Braşov (13 puncte).

De la ora 19:30 "studenţii" vor evolua pe terenul formaţiei Săgeata şi sunt nevoiţi să câştige pentru a se distanţa de urmăritoare. "U" nu poate miza la acest joc pe Vasilică Cristocea şi Andreas Calcan, ambii fiind suspendaţi.

„Şepcile roşii" ar putea începe meciul în următoarea formulă: Veselovski - Ciupe, Ninu, Abrudan, Gercaliu - Lungu, Bucşa- Boutadjine, Kovacs, Târnăcop - Lemnaru

Meciul dintre Săgeata şi "U" Cluj se va disputa luni, de la ora 19:30 şi va fi transmis în direct pe Dolcesport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza