Rugbiştii de la "U" înving naţionala Ungariei

Rugbiştii de la
Rugbiştii de la Universitaeta Cluj au câştigat categoric amicalul cu "naţionala" Ungariei, disputat sâmbătă în Esztergom.

Echipa masculină de rugby "U" Cluj a câştigat cu scorul de 47-3 ultimul meci test dinaintea startului noii ediţii a Super Ligii Naţionale, disputat la Esztergom, în compania echipei naţionale a Ungariei. La pauză universitarii aveau deja un avantaj confortabil, scor 19-3, informează site-ul oficial al clubului Universitatea.

Nu mai puţin de şapte eseuri au înscris "studenții" în confruntarea cu prima reprezentativă a Ungariei, şase dintre acestea fiind transformate de Ionuţ Dimofte. „A fost un test util pentru noi chiar dacă echipa Ungariei este mult sub noi. Am avut o primă repriză mai puţin bună însă, în partea a doua a meciului băieţii au fost mai atenţi, au jucat ceea ce le-am cerut noi, antrenorii. Una peste alta sunt mulţumit de rezultat, cât despre joc nu am fost 100% mulţumit, dar trebuie să luăm în considerare şi faptul că am întâlnit un adversar inferior nouă", a declarat Bogdan Cantor, antrenorul Universității Cluj, pentru site-ul clubului.

La sfârşitul acestei săptămâni, "U" Cluj va debuta în noua ediţie a SuperLigii Naţionale de rugby, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Comenteaza