Rugbiştii înaintea meciul cu Baia Mare: "Haideţi la stadion"

Rugbiştii înaintea meciul cu Baia Mare:
Managerul general al echipei de rugby Universitatea Cluj speră ca publicul clujean să fie alături de echipă la dificilul meci pe care îl are de disputat vineri contra celor de la Ştiinţa Baia Mare.

“Cred că va fi un meci foarte greu, dar poate duce la acea creşte pe care noi ne-o dorim în atingerea obiectivelor pentru acest an, de experienţă şi încredere a băieţilor, că pot creşte şi să se autodepăşească. Cred şi sper să avem parte de un public foarte numeros şi acest lucru îi va ajuta pe băieţi să se autodepăşească. Jucând împotriva unor echipe mari, poţi să vezi la ce nivel eşti ca şi echipă. Aşteptăm un suport mare al publicului, pentru că va oferi acea încredere, de care avem nevoie”, a spus managerul Lorin Cantor.

Obiectivul echipei: creşterea de la meci la meci şi acumularea experienţei

Antrenorul echipei clujene, Bogdan Cantor, a declarat în cadrul conferinţei de presă, că obiectivul echipei “alb – negre”, e să crească din punct de vedere valoric la fiecare meci şi să acumuleze experienţă.

“Suntem alături de echipa de fotbal. Diseară chiar vom fi la meci. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu vicecampioana Baia Mare. Ne gândim chiar la cel puţin un punct, să luăm în meciul de mâine. Sperăm să avem aceeaşi atitudine, pe care am avut-o la ultimele trei meciuri. Obiectivul să creştem de la meci la meci şi să acumulăm experienţă şi băieţii să aibă încredere, că pot să facă faţă la jocuri cu echipele mari. La nivelul lor întotdeauna au avut o înaintare bună. Cu aducerea jucătorilor din emisfera sudică, acum şi-au îmbunătăţit şi jocul pe trei sferturi. Meciurile cu echipele mari sunt pentru a ne vedea valoarea. Meciurile importante sunt cele din play-out, cu echipepe care vor fi acolo”, a declarat Canor.

“Va fi o partidă extrem de grea, dar vom încerca să dăm totul pe teren şi să nu dezamăgim fanii, care sper că vor veni mâine la stadion. Sperăm şi suntem încrezători, că vom lua un punct bonus defensiv şi că vom face placaje foarte bune”, a mai completat jucătorul Claudiu Curcă.

Pentru această întâlnire au revenit Ionuţ Dimofte şi Bogdan Ionescu.

Accidentaţi sunt Răzvan Ailenei şi Nicu Ignea.

Partida de rugby Universitatea Cluj – Ştiinţa Baia Mare, din cadrul etapei a VI-a Super Ligii naţionale la rugby, se va disputa vineri 9 mai, cu începere de la ora 17, pe Cluj Arena.

 

Preţul biletelor:

 

10 lei pentru adulţi

un leu pentru copii şi tineri sub 18 ani

tribuna VIP 40 de lei

Mihai Medan

 

 

Etichete
Comenteaza