Sancţiune dură. Unde se va juca meciul "U" - Gaz Metan

Sancţiune dură. Unde se va juca meciul
"U" Cluj va juca meciul de acasă, cu Mediaş, în altă localitate. Comisia de Disciplină a sancţionat dur clubul "studenţesc" după partida cu CFR.

Universitatea a fost pedepsită după ce câţiva suporteri au pătruns pe gazon la finalul derby-ului cu CFR, jucat în Gruia, pentru a-i felicita pe jucători.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul „U" Cluj ca urmare a evenimentelor de la partida din etapa precedentă, cu CFR 1907.

Astfel, în baza articolului 82, care prevede că „clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri (...) Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul", raportat la articolul 83 (pătrunderea spectatorilor în teren, aruncarea cu obiectele prevăzute la art. 82, alin. 3, lit. a), spre alți spectatori sau spre/înterenul de joc), "U" Cluj a fost sancţionată cu interzicerea organizării unui meci pe propriul stadion şi amendată cu 20.000 de lei.

În aceste condiţii, partida de luni, 31 martie, ora 18:30, contra Gaz Metan Mediaş nu se va desfăşura pe Cluj Arena, urmând ca în cel mai scurt timp clubul să anunţe locul disputare al jocului, precum şi preţurile biletelor.

În aceste momente, oficialii Universităţii fac demersuri pentru a organiza partida la Bistriţa, pe terenul pe care evoluează Gloria. 


UPDATE

Meciul cu Gaz Metan Mediaş are şanse mari să se dispute la Târgu-Jiu, varianta Bistriţa fiind exclusă în acest moment. Preşedintele Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a confirmat discuţiile cu cei de la "U": "Am fost contactaţi şi cred că vor juca la noi, la Târgu-Jiu. Eu mă bucur foarte mult, Universitatea se va simţi ca acasă, va fi primită aşa cum se cuvine. Sunt convins că publicul din Târgu Jiu va susţine această echipă de tradiţie", a precizat Pârvulescu. 

Etichete
Comenteaza