Simona Halep, spulberată la Singapore

Simona Halep, spulberată la Singapore
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial și principala favorită, a fost surclasată de daneza Caroline Wozniacki (N. 6), cu 6-0, 6-2, miercuri, în al doilea său meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Wozniacki (27 ani, 6 WTA) a făcut un meci aproape perfect, câștigând în doar 63 de minute și asigurându-și calificarea în semifinale.

Halep (26 ani) a greșit foarte mult și nu a reușit să fie în meci decât pentru puțin timp în setul al doilea, când a lăsat impresia că ar putea reveni.

Wozniacki, fost lider mondial, a luat primul set în doar 24 de minute, fără drept de apel. Halep a pierdut primul ghem din actul secund, dar apoi a restabilit egalitatea, după un ghem alb. Wozniacki și-a făcut și ea serviciul la zero, iar apoi a reușit break-ul (3-1). Halep a avut șansa de a reveni, însă a ratat o minge de break, iar daneza s-a desprins la 4-1. Simona a reușit să mai câștige un ghem, dar greșelile neforțate și evoluția excelentă a danezei a făcut ca setul să revină Carolinei cu 6-2.

Wozniacki câștigase și primul său meci de la Singapore cu un scor asemănător, 6-2, 6-0 cu Elina Svitolina.

 

Comenteaza