Situaţie incredibilă. Ganea s-a prezentat azi la sediul lui "U" şi a cerut să fie repus în funcţie

Situaţie incredibilă. Ganea s-a prezentat azi la sediul lui
Ionel Ganea a cerut suspendarea lui Mihai Teja şi vrea să preia din nou banca tehnică.

Curtea de Apel Cluj i-a dat dreptate lui Ionel Ganea, care a contestat decizia clubului U Cluj de a-i rezilia contractul în octombrie 2013. "Şepcile roşii" au câştigat disputa la prima instanţă, însă magistraţii Curţii de Apel i-au dat dreptate lui Ganea.

În cursul acestei zile, acesta a daz buzna la sediul Universităţii cu decizia judecătorească şi a cerut să preia banca tehnică, solicitând şi suspendarea lui Mihai Teja din funcţie. Ganea a fost refuzat pe loc de conducerea clubului.

Contactat de ZIUA de CLUJ, Ganea a refuzat să comenteze subiectul, pasându-şi telefonul soţiei sale, care ne-a transmis "că ar trebui să luaţi declaraţii de la club, că ei au tot vorbit şi când l-au dat afară".

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE

Universitatea a oferit în urmă cu puţin timp şi poziţia sa oficială în legătură cu cazul Ganea. Vlad Munteanu, administratorul special al clubului, a anunţat că "U" va sesiza Consiliul Suprem al Magistraturii şi va cere o revizuire a deciziei Curţii de Apel. De asemenea, oficialul "Şepcilor roşii" a punctat că Mihai Teja este antrenorul Universităţii.


"Reiterez faptul că antrenorul echipei este Mihai Teja. Apreciem contribuția pe care Ionel Ganea și-a adus-o la salvarea echipei de la retrogradare, dovadă stând prelungirea contractului acestuia la finalul sezonului trecut. Rezultatele nesatisfăcătoare din turul campionatului au determinat, însă, clubul să ia decizia de a se despărţi de el. Evoluţia ulterioară a echipei, cu Mihai Teja pe bancă, ne-a confirmat faptul că schimbarea a fost benefică și necesară
În acest moment, aşteptăm motivarea hotărârii date de către Curtea de Apel, pe care o vom analiza şi vom merge mai departe cu demersurile noastre, asta însemnând sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii, dar şi o cerere de revizuire a deciziei, pe care o vom depune în zilele următoare. Dorim să rezolvăm cât mai repede situația creată, întrucât este foarte important ca antrenorul și jucătorii să se poată concentra pe obiectivul pe care îl au", a declarat Vlad Munteanu pentru ZIUA de CLUJ.

 

Comenteaza