Sportivii de la CSU, pe podium la Campionatul Naţional Seniori de Beach Volley

Sportivii de la CSU, pe podium la Campionatul Naţional Seniori de Beach Volley
Sportivii Universităţii Cluj au terminat pe podium Campionatul Naţional Seniori de Beach Volley de la Mamaia, ce a avut loc în perioada 20-22 iulie.

Perechea formată din Sikos Petra şi Podina Angelica a obţinut locul trei. La masculin, echipa formată din Todoran Daniel şi Emil Lung a ocupat locul doi pe podium, urmată de echipa formată din Ghimes Doru şi Ghimes Cosmin, pe locul trei.

"Sunt foarte fericit pentru rezultatul obţinut. Doresc să-i mulţumesc colegului de echipă Emil Lung cu care am colaborat foarte bine în teren şi Clubului Sportiv Universitatea pentru tot sprijinul acordat pentru participarea la acest turneu," a declarat Dan Todoran pentru u-volei.ro

"Impreună cu Petra formăm o echipă luptătoare şi ne completăm una pe cealaltă asa cum trebuie în acest sport. Ţin să o felicit atât pe ea cât şi pe celelalte jucătoare ale Universităţii care au avut rezultate foarte bune la acest turneu. Nu în ultumul rând mulţumim clubului Universitatea care ne-a sprijinit sa ajungem la acest turneu", a spus şi Angelica Padină. 

 

Etichete
Comenteaza