Startul returului din liga a IV-a s-a amânat. Când va avea loc primul meci al lui "U" Cluj

Startul returului din liga a IV-a s-a amânat. Când va avea loc primul meci al lui
Startul returului din liga a IV-a s-a amânat, majoritatea echipelor având terenurile impracticabile din cauza condițiilor meteo. În acest caz, "U" Cluj va debuta mai târziu în partea secundă a campionatului.

Prima etapă a returului era programată pentru sâmbătă, 25 februarie 2017, dar aceasta a fost amânată cu o săptămână, până pe 4 martie.

"Se amână, am zis să mai lăsăm echipele o săptămână din cauză că majoritatea terenurilor sunt impracticabile. Returul va începe, așadar, pe 4 martie. Voi face și o etapă intermediară, cel mai probabil în luna mai, pentru a recupera", a declarat președintele AJF Cluj, Vasile Marc, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj trebuia să joace primul meci oficial pe 4 martie, în a doua etapă a returului (în prima rundă stă), într-o deplasare cu Tritenii de Jos. 

"Da, am primit și eu vestea că se amână. Cred că o să stăm în primele două etape a returului, pentru că a cerut și Triteniul o amânare, fiind echipa gazdă. În mod normal, dacă nu intervine nimic, primul nostru meci va avea loc pe 18 martie. În tot acest timp, o să mai organizăm amicale, ne vom orienta să găsim adversari cât mai buni", a spus antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj a încheiat turul din liga a IV-a pe primul loc, cu 40 puncte, având 13 victorii și un singur rezultat de egalitate (2-2 cu Arieșul Turda). 

Comenteaza