„Studenţii" au vândut promoţionale la magazinul oficial

„Studenţii
Timp de aproape o oră, Szilagyi Zsolt, Dan Bucşa, Emil Ninu, Vasilică Cristocea şi antrenorul Mihai Teja s-au întâlnit cu fanii la magazinul Universităţii.

Patru jucători, alături de antrenorul Mihai Teja, au participat ieri la o acţiune ce se vrea a fi una permanentă, la standul oficial al echipei, din Iulius Mall. Szilagyi, Ninu, Bucşa, Cristocea şi Teja au intrat în rolul vânzătorilor şi au făcut reclamă produselor Universităţii. Fanii au avut ocazia să „fure" câte un autograf sau o poză, dar şi promisiunea că „U" va rămâne în Liga I.

„Ne întâlnim cu fanii atunci când vom avea ce să le oferim", a spus Mihai Teja, imediat după instalarea pe banca tehnică. Pe lângă cele nouă puncte din ultimele trei meciuri, fotbaliştii lui „U" şi antrenorul le-au dăruit ieri suporterilor autografe şi poze, la standul oficial, dar au intrat şi în rol de vânzători pentru cei care doreau să-şi achizioneze produse cu însemnele clubului. Câteva zeci de fani ai echipei „alb-negrilor" s-au înghesuit la stand şi pentru a schimba câteva vorbe cu favoriţii lor, dar şi pentru a se asigura că echipa va rămâne şi la finalul campionatului în Liga I. „Suntem bucuroşi că putem fi parte a acestor acţiuni de promovare şi consolidare a brandului „U" Cluj. Sper ca şi după înfrângeri să avem puterea să venim în faţa fanilor", a spus Teja. Antrenorul a rămas modest, spunând că cele trei victorii înseamnă prea puţin dacă la finalul campionatului echipa nu va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul. „Încă nu am realizat nimic. Am reuşit nouă puncte, dar vom putea spune că suntem echipa momentului atunci când vom lega mai multe victorii sau când vom ajunge la nouă-zece succese", a spus tehnicianul.

În schimb, Ninu e convins că echipa va reuşi în scurt timp să salte peste „linia fierbinte" a clasamentului, iar fanii să nu mai aibă emoţii legate de perspectiva retrogradării. „Vânzările merg bine; sper ca fanii să vină alături de noi şi la meciuri. Eu sunt convins că ne vom salva, lucrurile s-au schimbat mult în bine la echipă şi acum ne propunem să facem un nou meci bun şi la Târgu Jiu. Cred că putem câştiga acolo, dar cel mai important e să ieşim cu capul sus de pe teren", a spus şi fundaşul central, revenit la echipă în urmă cu o lună, după ce a fost dat afară de Ionel Ganea. „Studenţii" vor juca următoarea partidă în Liga I duminică, pe terenul Pandurilor, întâlnirea fiind programată de la ora 18:30, în direct la Digisport.

 

Etichete
Comenteaza