„Studenţii” revin pe Cluj Arena împotriva revelaţiei toamnei

„Studenţii” revin pe Cluj Arena împotriva revelaţiei toamnei
Astra Giurgiu vine la Cluj după trei victorii consecutive, dar „U”-iştii sunt şi ei pe val, fiind neînvinşi de patru meciuri.

Universitatea încearcă să bifeze a doua victorie consecutivă şi al cincilea meci fără înfrângere în acest campionat, însă misiunea oamenilor lui Cristi Dulca se anunţă extrem de dificilă. Astra Giurgiu e una din revelaţiile începutului de toamnă, echipa reuşind trei victorii consecutive de când a fost preluată de Gigi Mulţescu. Ultima, extrem de importantă, obţinută contra lui Dinamo, în ultimul minut de joc (1-0). Meciul dintre „U" şi Astra e azi, de la ora 17:00, în direct la Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

După două săptămâni în care o neobişnuită linişte s-a aşternut peste viaţa Universităţii, „studenţii" sunt pregătiţi să mai aducă încă trei puncte în visteria destul de bogată din clasament. Antrenorul Cristi Dulca anunţă că şi-a făcut „temele", a studiat Astra şi ştie cum poate fi învinsă echipa proaspăt mutată de la Ploieşti la Giurgiu. „Cu Astra vrem să câştigăm, avem atuurile necesare, chiar dacă întâlnim o formaţie foarte valoroasă, care s-a şi întărit în ultima perioadă. E un meci important pentru noi. Ne-ar da încredere în ce urmează dacă vom fi câştigători. E important că n-am pierdut de patru etape. Echipa joacă şi o face cu plăcere. Ne-am detaşat de problemele echipei. Sunt oameni care vin alături de noi", a spus Cristi Dulca. Acesta nu va putea conta, foarte probabil, pe Ionuţ Năstăsie, însă Viorel Dinu şi Cleiton de Melo, accidentaţi uşor la unul dintre antrenamente, vor fi, mai mult ca sigur, titulari. Astfel, un prim „11" al Universităţii pentru jocul de azi ar putea arăta astfel: Balauru - Krumov, Erico, Paraskevas, Nicola (Lupu) - Pătraşcu, Gheorghe - Paulinho, Dinu, Dos Santos - Cleiton.

De cealaltă parte, Astra a venit la Cluj cu ultima achiziţie în lot. Costin Curelea ar putea debuta azi pentru giurgiuveni, într-un meci pe care antrenorul Gigi Mulţescu îl anticipează ca foarte disputat. „Sunt două echipe cu rezultate bune în ultimele partide, două formaţii pe val, aşa că ne putem aştepta la un meci deschis, la un meci spectaculos. Noi venim să câştigăm, suntem într-o formă bună. Nu ştiu dacă o să-l folosesc pe Curelea, am timp să mă decid", a punctat tehnicianul Astrei, un adevărat performer al ultimelor etape. Din momentul în care a fost instalat pe banca tehnică, Mulţescu a reuşit să câştige toate partidele: 2-1 la Braşov, 6-3 acasă, cu Chiajna şi, cel mai important, 1-0 cu Dinamo. Gigi Mulţescu va juca azi împotriva formaţiei pe care a antrenat-o pentru opt etape în sezonul 2007-2008, reuşind să aducă, la acea vreme, prima victorie a „Şepcilor roşii". Cu Mulţescu antrenor, „U" a învins Steaua Bucureşti, cu scorul de 2-1. Tehnicianul a fost destituit, însă, în iarnă, şi înlocuit cu Alpar Meszaros.

 

Etichete
Comenteaza