“Studenţii” vor să-şi facă Viitorul mai bun: “Victoria e obligatorie”

“Studenţii” vor să-şi facă Viitorul mai bun: “Victoria e obligatorie”
Echipa „Regelui” Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa, vine mâine pe Cluj Arena în căutarea primului succes din istorie în Liga I. „Studenţii” sunt conştienţi că n-au voie să rateze cele trei puncte.

Umiliţi de Steaua Bucureşti, „studenţii" se află într-o situaţie extrem de delicată. Elevii lui Cristi Dulca au avut timp o săptămână să-şi revină după partida de pe „Naţional Arena" şi să se pregătească pentru un meci extrem de important, cel cu Viitorul Constanţa, de mâine. Partida împotriva echipei patronate de Gheorghe Hagi va fi în direct la Digisport, de la ora 19:00, dar şi live-text pe ziuadecj.ro.

După scandalurile din timpul săptămâni, în week-end „studenţii" au ocazia să joace şi fotbal, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Mâine, pe Cluj Arena, Universitatea va disputa un meci cu implicaţii serioase în lupta din subsolul clasamentului. Cu trei egaluri în tot atâtea meciuri scurse din acest sezon, elevii lui Cătălin Anghel de laViitorul anunţă răspicat că mâine va fi ziua primului succes din Liga I. Dobrogenii au şi un as în mânecă, pe care speră să-l joace cu succes: Nicolae Dică. Fostul jucător de la Steaua şi CFR va bifa primele sale minute din această stagiune, după o perioadă în care a fost accidentat.

Cel poreclit „Dicanio" se aşteaptă la o atmosferă incendiară pe Cluj Arena, dar spune că Viitorul poate câştiga şi în astfel de condiţii. „Cred că este un lucru benefic că jucăm pe un asemenea stadion, cu suporteri care îşi susţin frenetic echipa favorită. Consider că este un avantaj pentru noi că vom evolua împotriva unui asemenea public. Dacă vom reuşi să înscriem primii este posibil ca publicul să se întoarcă împotriva propriei echipe. Nu ştiu dacă va evolua Niculescu. Este un jucător valoros şi pe noi ne-ar bucura să nu evolueze. Suntem conştienţi că vom avea parte de un meci extrem de dificil. Nu ne culcăm pe o ureche pentru că „U" Cluj a avut parte de meciuri extrem de dificile în acest debut de campionat, cu Pandurii şi Steaua", a spus Dică.

Antrenorul Cătălin Anghel a anunţat şi el intenţiile războince ale echipei sale. „Impactul cu Liga I a fost destul de dur, am avut câteva reţineri, însă de la Cluj vrem să începem să şi câştigăm. Sper să dăm totul pe teren pentru a obţine cele trei puncte. Indiferent de perioada pe care o traversează, orice echipă dă tot pe teren pentru victorie. Pe mine mă interesează ceea ce vom face noi în teren pentru cele trei puncte. Trebuie ca mijlocaşii să intre mai mult în joc pentru a verticaliza mai mult. Noi de la meci la meci am vrut să creştem nivelul jocului, iar din multe puncte de vedere am reuşit acest lucru. Sunt prieten cu Cristi Dulca, vorbim destul de des la telefon, însă în ultima perioadă nu am mai discutat având în vedere că meciul direct se apropie. Nu cred că va fi o presiune în plus pentru noi faptul că gazdele beneficiază de suportul unui public fierbinte", a spus Anghel.

Cristi Dulca, antrenorul Universităţii, a avut de muncit în ultima săptămână atât pentru a corecta problemele tactice din jocul echipei, dar şi la „repararea" moralului jucătorilor săi, călcat serios în picioare pe „Naţional Arena". „Sunt mulţumit de cum s-a lucrat în ultima săptămână la antrenamente, am avut o discuţie cu băieţii, au înţeles situaţia. Ei nu au de ce să fie nemulţumiţi, nu există restanţe financiare, avem condiţii bune de antrenamente, aşa că rămâne doar să fie cu mintea la fotbal. Viitorul e o echipă foarte omogenă, cu calitate. Îi cunosc bine, dar pentru noi victoria e obligatorie. Nici nu mă gândesc la alt rezultat. E foarte important să câştigăm pentru a ne reveni complet după rezultatul de la Steaua", a precizat Cristi Dulca.

Primul „11" al „Şepcilor roşii" s-ar putea modifica serios, după umilinţa cu Streaua, iar Cristi Dulca ar putea alinia următoarea echipă: Balauru - Ciupe, Szilagyi, Erico, Mendy - Tobă, Pătraşcu, Paulinho, Dos Santos - V. Dinu, Cleiton. Partida dintre „U" şi Viitorul se va disputa mâine, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, urmând să fie transmisă în direct de Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Între 10 şi 35 de lei biletul la meci

Clubul clujean a stabilit preţuri cuprinse între 10 lei (peluze) şi 35 de lei (tribuna I) pentru biletele la meciul dintre „U" şi Viitorul. Cei care vor dori să urmărească disputa din lojele VIP şi VVIP trebuie să scoată din buzunar între 130 şi 250 de lei.

 

 

Etichete
Comenteaza