Szekely aşteaptă oferte din străinătate, dar n-ar spune „nu" unei reveniri la Universitatea

Szekely aşteaptă oferte din străinătate, dar n-ar spune „nu
Janos Szekely (foto dreapta) a rămas liber de contract după ce înţelegerea sa cu Universitatea Cluj a expirat în această vară. În această săptămână, mijlocaşul îşi va decide viitorul, având două propuneri din străinătate. Szekely a afirmat pentru ZIUA de CLUJ că discută în continuare şi cu „U" Cluj, astfel că o revenire pe Cluj Arena nu ar fi imposibilă.

Szekely a jucat un retur de campionat pentru „Şepcile roşii", reuşind să marcheze două goluri şi să ofere alte trei pase decisive. În vară, mijlocaşul născut în Timişoara a refuzat oferta de prelungire a contractului înaintată de formaţia „Şepcilor roşii" şi a aşteptat propuneri din străinătate. Deşi până acum nu s-a concretizat nimic, Szekely spune că până la finalul săptămânii se va decide pe ce drum va merge în acest sezon. „Am două variante interesante de afară, încă nu m-am decis. Sunt conştient că nu pot să mai aştept foarte mult, mai ales că majoritatea echipelor şi-au conturat deja loturile de jucător. Până la finalul săptămânii voi lua o decizie", a spus Szekely. Acesta a lăsat şi o portiţă deschisă pentru o revenire la „U". „Vorbesc destul de des cu Ionel Ganea, cei de la „U" mi-au făcut o ofertă încă de mai multă vreme. Dacă nu plec afară voi lua în calcul o revenire la Cluj. A fost o discuţie de principiu şi cu Timişoara, dar prioritar rămâne un transfer afară", a mai spus jucătorul.

Antrenorul „Şepcilor", Ionel Ganea, spune că Szekely rămâne un fotbalist care ar putea ajuta Universitatea. „Ştiu că nu şi-a găsit echipă, mi-a spus că vrea să meargă în străinătate. Noi i-am făcut o ofertă, aşa că rămâne ca el să decidă. Eu îl aştept", a spus antrenorul. (A. ŞUTEA) 7

 

Comenteaza