Teja a stabilit echipa care va încerca să răstoarne Steaua în Ghencea

Teja a stabilit echipa care va încerca să răstoarne Steaua în Ghencea
Universitatea promite o altă faţă în retur, iar antrenorul Mihai Teja a avut la dispoziţie trei săptămâni în Antalya pentru a omogeniza o echipă suficient de puternică să se salveze de la retrogadare. Drumul „studenţilor” începe în Ghencea.

Universitatea va debuta în 2014 contra Stelei, un meci pe care bucureştenii l-au trecut deja la categoria celor câştigate. Mihai Teja, antrenorul „studenţilor", îi anunţă să nu-şi facă prea repede calcule şi spune că echipa sa are calitatea necesară pentru a lua măcar un punct în Ghencea. Teja a condus ieri primul antrenament la Cluj după revenirea din Antalya.

„U" a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru partida cu Steaua Bucureşti, iar Teja spune că merge în capitală să ia măcar un punct. Antrenorul se bazează pe campania importantă de achiziţii realizată de club în această iarnă şi spune că cele trei săptămâni petrecute în Antalya au fost suficiente pentru integrarea noilor veniţi. „Sunt mulţumit de cum ne-am pregătit în Antalya, n-am urmărit neapărat rezultatele din amicale, ci am vrut să reglez automatismele din joc. Mergem în Ghencea să luăm măcar un punct, dar cred că avem capacitatea să şi câştigăm. Steaua e o echipă foarte puternică, a devenit şi mai bună acum, după venirea lui Sânmărtean, dar asta ştiam. E important să ne facem jocul, iar atunci şi rezultatul va fi pe măsură", a spus antrenorul „studenţilor", înaintea antrenamentului de ieri.

Gabriel Machado e unul dintre jucătorii care au ţinut capul de afiş al iernii la „U". Jucătorul brazilian a fost protagonistul unei reveniri de senzaţie, iar în ultimele zile a fost vocea care a transmis mesajul războinic al echipe înainte de meciul cu Steaua. „Meciul cu Steaua va fi greu pentru ambele echipe, dar sper şi cred că vom obţine un rezultat bun. Vreau să marchez contra Stelei. Ar fi un gol special pentru mine", a spus brazilianul, pentru prosport.ro. Teja i-a atras, însă, atenţia că cel mai potrivit pentru el ar fi să-şi păstreze tonul beligerant în teren, nu în presă. „Aş vrea ca Machado să fie cel mai determinat în teren, nu să fie campion în declaraţii. El trebuie să arate în meciul direct că îndepărtarea sa de la Steaua a fost o greşeală, nu în faţa microfoanelor. Din punctul meu de vedere, nu e cel mai important cine marchează, ci să luăm un punct sau trei puncte", a spus antrenorul „Şepcilor".

Acesta a dezvăluit că şi-a conturat deja primul „11" pentru partida de marţi în care îşi va face loc, cel mai probabil, şi Robert Veselovsky, slovacul ratând amicalele din Turcia din cauza unei accidentări. „Mi-am creionat în minte un prim 11, ştiu cum trebuie să abordez meciul, dar asta nu înseamnă că nu pot să schimb una-alta până marţi, la ora partidei. Veselovsky e apt din punct de vedere fizic, nu sunt probleme cu el", a mai spus antrenorul.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi „U" Cluj, restanţă din etapa a XIV-a a Ligii I, se va juca marţi, de la ora 18:15, în direct la Digisport. Mâine, bucureştenii vor disputa un alt meci restant, cel cu Concordia Chiajna, ce trebuia să se dispute iniţial în etapa a III-a.

 

Etichete
Comenteaza