Teja aşteaptă noile achiziţii până la plecarea în Antalya. „Studenţii" debutează contra Stelei în 2014

Teja aşteaptă noile achiziţii până la plecarea în Antalya. „Studenţii
Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a declarat după meciul cu Oţelul Galaţi că sunt şanse mari ca la echipă să ajungă o serie de jucători noi. Totuşi, tehnicianul a precizat că e foarte important ca noile achiziţii să facă joncţiunea cu lotul înaintea plecării în Antalya, pentru un cantonament de aproape trei săptămâni. „U" va juca primul meci oficial din 2014 pe 18 februarie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

„U" a încheiat cum nu se putea mai bine prima parte a campionatului. Teja a reuşit ca în cele şapte etape în care a condus echipa să obţină patru victorii, salvând, astfel, un sezon ce începuse dezastruos.

„Studenţii" au intrat ieri în vacanţă, după banchetul de final de an, iar primul antrenament din 2014 se va desfăşura pe 10 ianuarie. Teja a evitat să vorbească foarte mult despre viitoarele modificări din lotul echipei, dar a admis că şi-ar dori întăriri pe câteva posturi. Antrenorul se va întâlni înaintea Sărbătorilor de Iarnă cu finanţatorul Florian Walter şi cu administratorul special, Vlad Munteanu, pentru a pune la punct lista de achiziţii. Teja a dat asigurări, însă, că anunţata campanie de achiziţii nu implică neaparat renunţarea la unii jucători din actualul lot. „E foarte important ca jucătorii pe care-i transferăm să vină înaintea plecării în Turcia. Nu am făcut încă o listă cu jucătorii care vin, vom avea o discuţie în zilele următoare, împreună cu finanţatorul şi cu Vlad Munteanu", a spus Teja.

Printre principalele nume vehiculate pentru un transfer la „U" sunt Maximilian Nicu, în prezent liber de contract după despărţirea de TSV 1860 Munchen şi Cătălin Munteanu, aflat în ultimele şase luni de angajament cu Dinamo. Interesul pentru cei doi a fost confirmat şi de administratorul special, Vlad Munteanu.

Universitatea se va reuni pe 10 ianuarie, urmând ca o săptămână mai târziu jucătorii să plece într-un cantonament în Antalya, care se va desfăşura până pe 8 februarie. După două zile libere, „studenţii" vor începe pregătirea pentru partida cu Steaua Bucureşti, restanţă din etapa a 14-a, programată în deplasare, pe 18 februarie.

Etichete
Comenteaza