Tony Nwakaeme a luat Supercupa Israelului. VEZI golul marcat de fostul ”U”-ist

Tony Nwakaeme a luat Supercupa Israelului. VEZI golul marcat de fostul ”U”-ist
Fostul jucător al Universității Cluj, Tony Nwakaeme (28 ani), a câștigat Supercupa Israelului cu Hapoel Beer Sheva. Fotbalistul nigerian și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Hapoel Beer Sheva a trecut, joi seara, cu 4-2 de Bnei Yehuda. Printre marcatorii echipei învingătoare s-a numărat și Tony Nwakaeme, care a închis tabela.

"Un gol, primul trofeu al sezonului: Supercupa. Dumnezeu e mare!", a spus Nwakaeme într-o postare de pe Facebook.

Fostul atacant al "Șepcilor roșii" obține astfel al cincilea trofeu cu echipa israeliană. Nwakaeme a ieșit doi ani la rând campion cu Hapoel Beer Sheva (2015-2016, 2016-2017), a mai luat încă o Supercupă (2016), iar în ultimul sezon și-a trecut în palmares și Toto Cup.

Tony Nwakaeme a avut evoluții foarte bune și în preliminariile Champions League, unde a marcat 3 goluri, contribuind la calificarea lui Hapoel Beer Sheva în play-off. Israelienii se vor bate cu Maribor pentru un loc în grupele Ligii. Prima manșă va avea loc miercuri, 16 august, pe teren propriu, iar returul în 22 august, în Slovenia.

Nwakaeme a îmbrăcat tricoul Universității Cluj între 2010 și 2012, respectiv 2013, având 10 goluri și 48 meciuri pentru "studenți". Este cotat la 800.000 euro pe portalul transfermarkt.com.

31 goluri în toate competițiile a marcat Nwakaeme până în prezent la Hapoel Beer Sheva.

Comenteaza