Trei noi jucători la "U". Vezi ce spun despre noua lor echipă VIDEO

Trei noi jucători la
Lukasz Szukala, Sebastian Achim şi Eduard Nicola sunt cele mai noi achiziţii ale Universităţii Cluj şi au fost prezentaţi în urmă cu puţine minute de preşedintele Cristian Barabancea şi de antrenorul Ionuţ Badea. Vezi ce spun cei trei despre noua echipă.

"Avem obiective mari pentru acest an. Aveam nevoie de aceste roluri, mai puţin - să spunem - fundaş dreapta, însă situaţia legată de Bogdan Buhuş care a cerut rezilierea pe cale amiabilă a contractului ne-a îndreptat spre Sebastian Achim", a spus antrenorul Ionuţ Badea înainte de a-i prezenta pe cei trei noi fotbalişti din lotul Universităţii.

"Universitatea Cluj e din punctul meu de vedere cea mai iubită din Ardeal. E o mare şansă pentru mine să vin la acest club. Am vorbit şi cu Nicoară, m-a sunat, m-a felicitat şi mi-a urat baftă. Îl aştept în derby", a spus Nicola. El adaugă că obiectivul Universităţii în următorul sezon este unul "realizabil".

"Îmi pare nespus de rău pentru fosta mea echipă, Gloria Bistriţa. Nu merită să fie în această situaţie. Poate cu ajutorul nostru îşi va achita datoriile şi va primi mai uşor licenţa. Dau totul pentru această echipă. Vreau să mă obişnuiesc cât mai repede", a spus şi Achim, venit de la Gloria Bistriţa. În ce-l priveşte pe Lukasz Szukala, acesta spune că se simte bine la Cluj. "Îmi place faptul că echipa e pregătită pentru performanţă, va avea şi un stadion nou. E un pas în faţă pentru mine. În sezonul următor vrem să jucăm în meciuri internaţionale. Echipa are un stadion nou şi frumos şi se află într-un oraş frumos. Universitatea e o echipă liniştită, jucătorii pot munci în linişte. Mă simt bine aici", a spus fotbalistul.

Comenteaza