”U” Cluj a învins-o categoric pe ultima clasată. Ursu a reușit o dublă

”U” Cluj a învins-o categoric pe ultima clasată. Ursu a reușit o dublă
Universitatea Cluj a bătut-o cu 4-0 pe FC Avrig, sâmbătă, pe Cluj Arena, în etapa a opta din Liga a III-a.

Partida a debutat cu câteva ratări importante din partea echipei lui Falub. Octavian Ursu a reluat pe lângă poartă din interiorul careului (12). Goga a șutat apoi la poartă, dar balonul a fost reținut fără probleme de Samoilă (13). Takacs l-a încercat și el pe goalkeeperul sibienilor. Fundașul ”alb-negrilor” a primit o pasă de la Hordouan, dar a tras pe lângă din afara careului (25).

Până la urmă, a venit și golul. Dorin Goga a executat o lovituă liberă, iar Ursu a marcat spectaculos din semi-foarfecă (39). Putea fi 2-0. Hordouan a scăpat singur, însă șutul său a fost respins de portarul lui FC Avrig (40). Pe finalul primei reprize, Răzvan Greu a ieșit de pe teren accidentat (44).

După revenirea de la cabine, Ursu a realizat dubla (51). Scorul de pe tabelă s-a modificat din nou. Hordouan a bătut o lovitură de colț, iar Onicaș a înscris cu o lovitură de cap (58). Ultimul gol i-a aparținut lui Gabriel Giurgiu. Căpitanul Universității Cluj a transformat impecabil o lovitură de la ”11” metri (67). După 4-0 cu ultima clasată, ”studenții” acumulează 14 puncte și urcă pe locul 4 în Seria a V-a.

Universitatea Cluj - FC Avrig 4-0 (1-0)

Au marcat: Ursu (39, 51), Onicaș (58), Giurgiu (67 penalty)

”U”: Albuț - Takacs (73, Chiș), Onicaș, Abrudan, Irimie - Giurgiu (C), Micaș (70, Hațiegan) - Hordouan, Greu (45, Lemnaru), Ursu - Goga. Antrenor: Adrian Falub

FC Avrig: Samoilă - Natea, Pavel, Popa, Gombar - Simion, Luca, Lascu, Radu, Ungurianu - Coman. Antrenor: Mihai Ianc

Stadion: Cluj Arena

Asistență: 2.000

Comenteaza