”U” Cluj a spulberat formația din Câmpia Turzii FOTO/VIDEO

”U” Cluj a spulberat formația din Câmpia Turzii FOTO/VIDEO
”U” Cluj a trecut cu 12-0 de Industria Sârmei Câmpia Turzii, sâmbătă, la Baza Sportivă ”Dan Anca”, în etapa cu numărul 27 din Liga a IV-a.

Pe "Dan Anca" a plouat și la propriu, și la figurat. "Șepcile roșii" au dat prima lovitură prin golgheterul Brian Lemac (13). Avantajul a fost majorat de căpitanul echipei, Gabriel Giurgiu (31). Dorin Goga (39) a făcut apoi 3-0. Până la finalul primei părți, scorul a devenit 6-0 după golurile marcate de Takacs (42), Goga (45) și Lemac (45). Universitatea Cluj și-a continuat asaltul și în repriza secundă.

Darius Irimie (55) a înscris pentru 7-0, iar peste alte cinci minute Lemac (60) a făcut 8-0. Echipa lui Marius Popescu nu s-a oprit aici, și a mai înscris 3 goluri prin Takacs (80), Goga (85) și Ionescu (88). S-a terminat 12-0, ultima reușită venind de la nou intratul Baba Seck (90).

După succesul cu formația din Câmpia Turzii, "U" Cluj acumulează 70 puncte și e pe locul 1, având 23 victorii și un egal. "Studenții" și-au asigurat câștigarea seriei și în același timp, prezența la barajul pentru promovarea în liga a treia, încă din etapa trecută, când s-au impus cu 4-0 la Viile Dejului. Industria Sârmei este pe 11, cu doar 26 puncte.

"Azi am arătat mai bine decât în celelalte meciuri. E clar că motivația e un obiectiv foarte important pentru noi. Primul element l-am obținut, urmează cel adevărat, adică barajul. În rest, sper să scăpăm de accidentări. Sper să fie copiii sănătoși și să crească de la meci la meci", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

"Este ceva normal, echipa adversă nu ne-a pus probleme și era normal să fie scor de volei sau de handbal. A fost un meci ușor, suntem deja la baraj, dar noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine", a spus atacantul Brian Lemac.

Universitatea Cluj - Industria Sârmei Câmpia Turzii 12-0 (6-0)

Au marcat: Lemac (13, 45, 60), Goga (39, 45, 85), Takacs (42, 80), Giurgiu (31), Irimie (55), Ionescu (88), Seck (90)

"U" Cluj: Pop - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu (C), Budin - Takacs, Goga, Salcău - Lemac

A mai intrat: Irimie, Seck

Antrenor: Marius Popescu

Baza Sportivă "Dan Anca", Cluj-Napoca

Comenteaza