”U” Cluj a trecut cu emoții de Avântul Reghin. Lemnaru a făcut diferența în minutul 89

”U” Cluj a trecut cu emoții de Avântul Reghin. Lemnaru a făcut diferența în minutul 89
Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în fața Avântului Reghin, vineri, pe Cluj Arena, în etapa a 14-a din Liga a III-a.

”Șepcile roșii” au ratat prima mare ocazie prin Goga. Centrare în careu, atacantul de 33 ani reia spre poartă, dar mingea a fost respinsă de Husar (11). Peste alte 4 minute, Octavian Ursu încearcă o execuție pretențioasă, din foarfecă, dar balonul e scos în corner (15).

A venit apoi momentul ca oaspeții să amenințe buturile clujenilor. Luca scapă pe contraatac, șutează, dar mingea ocolește poarta (24). 12 minute mai târziu, Iulian Dinu îi salvează pe ”studenți” la un șut periculos al celor de la Reghin (36). Prima repriză s-a încheiat, astfel, la scorul de 0-0.

În actul secund, Adrian Micaș putea da lovitura. Mijlocașul de 18 ani ajunge în careu, după o pasă a lui Dorin Goga, dar s-a pripit la finalizare și a fost deposedat (80). Până la urmă, a venit și golul victoriei. Intrat în minutul 66, în locul lui Ursu, Valentin Lemnaru profită de o eroare a lui Husar și împinge balonul în plasă (89). 1-0 pentru ”U” Cluj și echipa lui Adrian Falub rămâne la conducerea Seriei a V-a, cu 32 puncte.

”U” Cluj - Avântul Reghin 1-0 (0-0)

A marcat: Valentin Lemnaru (89)

Primul "11" al "Șepcilor roșii" a arătat astfel: Dinu - Chiș (78, Takacs), Onicaș, Abrudan, Greu (59, Hîmpea) - Giurgiu (C), Micaș - Hordouan (46, Hațiegan), Florescu, Ursu (66, Lemnaru) - Goga

Stadion: Cluj Arena

Comenteaza