"U" Cluj, aproape de un nou record la golurile marcate. "Suntem într-o creștere continuă"

"U" Cluj e aproape de a stabili un nou record la numărul de goluri marcate în acest sezon, după victoria astronomică înregistrată în fața celor de la Viitorul Mihai Georgescu, scor 14-1.


">

"Studenții" mai au nevoie de doar 4 goluri pentru a ajunge la cota 100 în actuala stagiune din Liga a IV-a. Trupa lui Marius Popescu a ajuns la un golaveraj de 96-6 ( cel mai bun din campionat) după victoria ”astronomică” obținută cu Viitorul Mihai Georgescu, scor 14-1, miercuri, la Baza Sportivă "Dan Anca", în cadrul primului meci din retur.

Până la acest rezultat, cel mai clar succes al "Șepcilor roșii" s-a produs în prima rundă de campionat, când Universitatea s-a impus cu 12-0 în fața celor de la Unirea Tritenii de Jos.

"E bine că echipa a marcat și e bine să tratezi fiecare meci cu maximă seriozitate. Important e meciul și că echipa arată o creștere continuă. Mă bucur că fanii noștri sunt mereu alături de noi, oriunde ne-am afla. Le mulțumesc pe această cale și îi aștept să ne susțină la fel de mult", a declarat unul dintre veteranii lui "U" Cluj, Alex Păcurar (35 ani), pentru ZIUA de CLUJ.

Atacantul Brian Lemac este golgheterul formației lui "Papi" și al seriei, cu 30 reușite, 8 dintre ele fiind înscrise în ultimul joc. Al doilea cel mai bun marcator al "studenților" este Dorin Goga, cu 14 reușite, urmat de Adrian Pintea (10 goluri) și Iuliu Hațiegan (8 goluri).

"U" Cluj a scos 14 victorii și o singură remiză în cele 15 partide disputate până acum. "Alb-negrii" ocupă primul loc din campionat, cu 43 puncte. Următorul meci al Universității este programat pe 18 martie, în deplasare, cu CFR Dej.

Comenteaza