”U” Cluj, în aceeași serie cu CFR 2 și Sănătatea. Pe cine mai întâlnește în Liga a III-a

”U” Cluj, în aceeași serie cu CFR 2 și Sănătatea. Pe cine mai întâlnește în Liga a III-a
FC Universitatea Cluj și-a aflat, marți, adversarele din noul sezon al Ligii a III-a, în urma tragerii la sorți efectuate de Federația Română de Fotbal (FRF).

"Șepcile roșii" au fost repartizate în seria a cincea, alături de Unirea Tășnad (Satu Mare), Comuna Recea (Maramureș), FC Zalău (Sălaj), Unirea Jucu (Cluj), Sănătatea Cluj (Cluj), Unirea Dej (Cluj), CFR Cluj 2 (Cluj), Avântul Reghin (Mureș), CS Iernut (Mureș), Industria Galda de Jos (Alba), Metalurgistul Cugir (Alba), Performanța Ighiu (Alba), Gaz Metan Mediaș 2, FC Avrig (Sibiu) și Hermannstadt 2 (Sibiu).

Programul noului sezon va fi stabilit miercuri, de la ora 13:00. Prima etapă de campionat va avea loc în 26 august.

”Părerea mea e că suntem favoriți la promovare. Vom fi mai concentrați la antrenamente, în rest nu se pune problema diferenței de valoare. Diferența o fac echipele care sunt unite și luptă pentru interesul comun. Sunt foarte optimist, având în vedere că avem și mulți jucători tineri. Vom continua să creștem jucători și să formăm o echipă competitivă pentru Liga a II-a”, a declarat managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

”E o serie grea, oarecum ne așteptam să picăm cu aceste echipe, ținând cont și de criteriul geografic. Dar având în vedere tot ceea ce am construit în ultimul an, ambiția și seriozitatea care ne caracterizează, suntem pregătiți să jucăm cu oricine”, a adăugat antrenorul ”studenților”, Marius Popescu.

În primul meci oficial al noii stagiuni, Universitatea Cluj a învins-o cu 7-0 pe Voința Cetate. Partida s-a disputat săptămâna trecută, la Orheiu Bistriței, în primul tur al fazei naționale din Cupa României.

Echipa lui Marius Popescu a promovat în Liga a III-a după un parcurs senzațional în al patrulea eșalon (27 victorii, un singur egal) și un baraj pe care l-a câștigat detașat (8-0 și 6-0 cu Lăpușul Târgu Lăpuș).

Comenteaza