”U” Cluj joacă în deplasare cu Arieșul Mihai Viteazu

”U” Cluj joacă în deplasare cu Arieșul Mihai Viteazu
Universitatea Cluj va evolua pe terenul celor de la Arieșul Mihai Viteazu, sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa cu numărul 28 din liga a patra.

Înaintea acestui duel, "studenții" ocupă primul loc în serie, cu 73 puncte, fiind deja calificată la barajul pentru promovarea în liga a treia. Elevii lui Marius Popescu au un avans de 18 puncte față de a doua clasată, Olimpia Gherla. Arieșul Mihai Viteazu se află pe 7, cu 33 puncte.

Miercuri, "U" Cluj a câștigat la masa verde partida cu FC Ardealul, oaspeții neprezentându-se la meci. De partea cealaltă, Arieșul s-a impus cu 5-1 în deplasarea cu Vulturul Mintiu Gherlii.

"Campionatul e pe final, suntem calificați la baraj, dar rămânem concentrați pe meciurile care au mai rămas. Următorul este la Mihai Viteazu, unde ne așteaptă o partidă dificilă, însă pe care vrem să o câștigăm, dacă se poate tot la o diferență considerabilă. Ne dorim să facem un joc de calitate pentru suporterii care ne sunt mereu alături", a spus atacantul Dorin Pintea, pe site-ul clubului.

Partida dintre Arieșul Mihai Viteazu și Universitatea Cluj este programată sâmbătă, 20 mai, de la ora 11:00, în comuna Mihai Viteazu. Prețul unui bilet va fi de 10 lei. La meci sunt așteptați în jur de 1000 fani ai "Șepcilor roșii", anunță TurdaNews. Aceasta din urmă va și televiza confruntarea de sâmbătă.

În tur, "U" Cluj a trecut cu 11-0 de Arieșul Mihai Viteazu pe Cluj Arena.

Comenteaza