”U” Cluj joacă în deplasare cu FC Ardealul

”U” Cluj joacă în deplasare cu FC Ardealul
”U” Cluj va evolua în deplasare cu FC Ardealul, miercuri, de la ora 18:00, într-o restanță din etapa cu numărul 24 din liga a patra.

Înaintea acestui meci, "Șepcile roșii" ocupă locul 1 în serie, cu 70 puncte și un golaveraj de 145-8. Elevii lui Marius Popescu au 23 victorii și o remiză. FC Ardealul este pe 10, cu doar 29 puncte, având un record de 9 victorii, 2 egaluri și 13 înfrângeri.

"Ne așteaptă un meci greu. Ardealul are o echipă de juniori foarte bine articulată, care a emis în fiecare an pretenții la vârful clasamentului. Orice meci e important pentru noi, iar obiectivul nostru principal este victoria", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru Ziua de Cluj.

Etapa trecută, "U" Cluj s-a impus cu 12-0 în fața celor de la Industri Sârmei Câmpia Turzii. În urmă cu două runde, "studenții" și-au asigurat prezența la barajul pentru promovarea în liga a treia.

FC Ardealul - Universitatea Cluj va avea loc miercuri, 17 mai, de la ora 18:00, la Baza Sportivă Ardealul din cartierul Someșeni. În tur, "alb-negrii" s-au impus cu 2-0 pe Cluj Arena.

Comenteaza