”U” Cluj joacă pe propriul teren cu Someșul Gilău

”U” Cluj joacă pe propriul teren cu Someșul Gilău
”U” Cluj va evolua pe propriul teren cu Someșul Gilău, sâmbătă, de la ora 15:00, la Baza Sportivă ”Dan Anca”, în etapa cu numărul 19 din Liga a IV-a.

Înaintea acestei partide, "Șepcile roșii" au 46 puncte, fiind pe primul loc din serie. Elevii lui Marius Popescu au 15 victorii, un singur rezultat de egalitate (2-2 cu Arieșul Turda în tur) și un golaveraj remarcabil: 101-6. Someșul Gilău este pe 6, cu doar 34 puncte.

"Pornim cu aceleași gânduri pe care le avem la fiecare meci: să câștigăm, să ne dezvoltăm jocul, ideile și clubul. Păcurar este în proces de recuperare, nu e atât de grav cum părea prima dată și sperăm să-l avem din nou într-o perioadă cât mai scurtă", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

În ultimul meci de campionat, "alb-negrii" au câștigat cu 5-0 deplasarea cu CFR Dej, în timp ce Someșul Gilău a trecut acasă de Vulturul Mintiu Gherlii, scor 2-1.

Biletele pentru meciul de pe "Dan Anca" au fost puse în vânzare încă de astăzi, ele putând fi achiziționate până mâine, ora 14:00, de la standul clubului din Iuliu Mall, anunță fcuniversitateacluj.ro. Începând cu ora 13:00, biletele vor putea fi cumpărate şi de la Baza Sportivă „Dan Anca". Prețul unui tichet va fi de 10 lei.

 

Comenteaza