”U” Cluj o înfruntă pe Olimpia Gherla în Sâmbăta Mare

”U” Cluj o înfruntă pe Olimpia Gherla în Sâmbăta Mare
”U” Cluj va evolua pe terenul Olimpiei Gherla, sâmbătă, în Ajunul Paștelui, de la ora 15:00, în etapa cu numărul 22 din Liga a IV-a.

Deși va fi o zi specială din punct de vedere religios, antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, i-a îndemnat pe fani să vină la Gherla în număr cât mai mare pentru a-și susține favoriții. "Studenții" au câștigat cu 2-0 întâlnirea din tur, prin golurile lui Moșuți și Hațiegan, iar sâmbătă vor avea ocazia să mai facă un pas spre Liga a III-a.

"Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe bune, care își merită locul ocupat în clasament. Olimpia Gherla ne-a pus probleme în tur, dar am reușit să trecem peste momentul psihologic care a intervenit la un moment dat și am câștigat. Îmi doresc să văd implicare din partea băieților mei și să obținem o nouă victorie, chiar dacă vom juca pe o suprafață dificilă. Vrem ca suporterii să fie și de această dată alături de noi în număr mare, cu toate că va fi o zi specială din punct de vedere religios, Sâmbăta Mare, iar după încheierea partidei să ne bucurăm împreună. Le urez tuturor fanilor Universității Cluj, încă de acum, Sărbători Fericite!", a spus tehnicianul "Șepcilor roșii" pe site-ul clubului.

"Șepcile roșii" au strâns 55 de puncte, cu opt mai multe față de Atletic Olimpia Gherla și nouă peste Sticla Arieșul Turda, ultima ocupantă a podiumului.

Comenteaza