”U” Cluj va evolua în ultima etapă la Mintiu Gherlii

”U” Cluj va evolua în ultima etapă la Mintiu Gherlii
”U” Cluj va evolua pe terenul formației Vulturul Mintiu Gherlii, sâmbătă, de la ora 16:00, în ultima etapă din Liga a IV-a.

Este ultimul test pentru "studenți" înainte de finala Cupei României pe județ (9 iunie, la Baza Sportivă "Dan Anca", cu Gloria Cătina) și barajul pentru promovarea în liga a treia (17 și 24 iunie, cu Avântul Bârsana sau Târgu Lăpuș).

Pentru meciul cu Mintiu Gherlii vor fi indisponibili Gabriel Giurgiu, Alex Păcurar, Rareș Takacs și Iuliu Hațiegan, toți fiind accidentați.

"Șepcile roșii" au avut un parcurs fenomenal în liga a patra, cu 26 victorii și un singur rezultat de egalitate. Elevii lui Marius Popescu au marcat 162 goluri și au primit doar 9.

"E ultima rundă, jucăm pe un teren dificil, împotriva unui adversar incomod, însă, la fel ca până acum, ne propunem să câștigăm. Băieții s-au pregătit exemplar tot sezonul, sunt concentrați și conștienți de importanța acestor patru partide pe care le mai au de jucat. Prima e cea cu Vulturul, după care intrăm în linie dreaptă pentru finala cupei și pentru baraj. Așa cum am mai spus, fiecare obiectiv este extrem de important pentru noi și ne dorim să le bifăm pe toate", a spus antrenorul Universității pe site-ul clubului.

Vulturul Mintiu Gherlii ocupă locul 12, cu 28 de puncte, din care 8 victorii, 4 egaluri și 15 înfrângeri. În tur, Universitatea Cluj s-a impus cu 8-0.

Comenteaza