”U” Cluj va întâlni un club din liga a doua în Cupa României

”U” Cluj va întâlni un club din liga a doua în Cupa României
Universitatea Cluj și-a aflat adversarul din turul 4 al Cupei României, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul Federației Române de Fotbal.

"Șepcile roșii" vor da piept cu locul 15 din liga a doua, Olimpia Satu Mare. Partida este programată pe 3 octombrie, de la ora 14:30, pe Cluj Arena. Miza jocului este extrem de importantă. Învingătoarea va accede în 16-imi, fază unde intră în competiție și cluburile din Liga 1.

"Studenții" au trecut până acum de Voința Cetate (7-0), Viitorul Ulmeni (s-a retras din competiție) și Comuna Recea (5-1). Pentru Olimpia Satu Mare va fi primul joc, echipele din B intrând abia din acest tur în Cupă.

"U" Cluj și Olimpia Satu Mare s-au mai întâlnit pe 4 martie 2017, într-un amical disputat în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu. "Alb-negrii" au câștigat cu 2-0 meciul respectiv, după golurile lui Dorin Goga și Baba Seck (plecat între timp).

Universitatea ocupă locul 6 în Liga a III-a, cu 7 puncte. În ultima rundă, trupa lui Adrian Falub a trecut cu 3-0 de Performanța Ighiu.

Comenteaza