”U” Cluj, victorie categorică cu Unirea Florești

”U” Cluj, victorie categorică cu Unirea Florești
”U” Cluj s-a impus categoric în fața Unirii Florești, scor 5-1, sâmbătă, la Baza Sportivă ”Dan Anca”, în etapa cu numărul 20 din Liga a IV-a.

"Șepcile roșii" au deschis scorul în minutul 29, prin Takacs. Floreștenii au egalat însă destul de repede, prin Zbînca (31), la pauză fiind 1-1. În actul secund, Hațiegan (58) a readus Universitatea în avantaj, Ionescu (66) făcând apoi 3-1 cu o lovitură de cap. Dorin Goga (76) a marcat și el, iar ultima reușită a "studenților" a venit de la Seck (81), care a marcat spectaculos, preluând mingea cu pieptul și șutând la vinclu.

Elevii lui Marius Popescu au bifat, astfel, cea de-a 17-a victorie din actuala ediție de campionat. "Alb-negrii" acumulează 52 puncte și se mențin pe primul loc din serie. "U" a ajuns totodată la un golaveraj de 117-7.

"U" Cluj a evoluat în această partidă din postura de echipă oaspete, Unirea Florești mutându-și acest joc pe "Dan Anca".

Etapa viitoare, trupa lui "Papi" va evolua cu Sticla Arieșul Turda, meci programat vineri, 7 aprilie, de la ora 20:00, pe Cluj Arena.

"U" CLUJ - UNIREA FLOREȘTI 5-1 (1-1)

Au marcat: Takacs (29), Hațiegan (58), Ionescu (66), Goga (76), Seck (81)/Zbînca (31)

U Cluj (formula de start): Man - Budăcan, Abrudan, Irimie, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Goga - Lemac

Au mai intrat: Ionescu, Seck, Hîmpea, Fizeșan

Stadion: Baza Sportivă "Dan Anca", Cluj-Napoca

Comenteaza