“U” încearcă o lovitură pe ultima sută de metri: Andrei Ionescu, în vizorul “Şepcilor roşii”

 “U” încearcă o lovitură pe ultima sută de metri: Andrei Ionescu, în vizorul “Şepcilor roşii”
Măcinaţi de probleme financiare, oficialii Universităţii încearcă, totuşi, să-şi întărească lotul de jucători. Anamaria Prodan a confirmat pentru ZIUA de CLUJ că se află în negocieri cu Andrei Ionescu, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani care tocmai şi-a încheiat contractul cu belgienii de la Royal Antwerp.

Andrei Ionescu era poreclit „micul Balaci" pe vremea când evolua la Universitatea Craiova, datorită tehnicităţii sale debordante şi a execuţiilor care aduceau cu fostul star al Olteniei. Fotbalistul a debutat la 17 ani pentru Craiova, marcând patru goluri în 54 de apariţii. În 2008 a ajuns la Steaua, însă n-a reuşit să se impună, ţinând prima pagină a ziarelor doar din cauza conflictelor cu patronul Gigi Becali şi a salariului său imens, de 200.000 de euro anual. Într-un final, în vara anului trecut, Ionescu a reuşit să plece de la Steaua, ajungând în liga secundă din Belgia, la Antwerp, grupare pentru care a jucat 24 de meciuri într-un sezon, şi a avut evoluţii apreciate. Săptămâna trecută, oficialii grupării din Antwerp au anunţat că au renunţat la serviciile lui Ionescu, acesta intrând rapid în atenţia Anamariei Prodan, preşedintele Universităţii.

Aceasta a confirmat pentru ZIUA de CLUJ că există şanse să-l convingă pe fotbalist să semneze un contract pentru un sezon. „Am discutat cu el de mai multe ori, voi mai avea o negociere şi deseară (ieri - n.red), după meci. Eu nu ştiu să aibă probleme de comportament, cu mine cu siguranţă nu va avea conflicte. Să vedem ce pretenţii are şi dacă ne putem înţelege", a spus Prodan. Andrei Ionescu a mai fost în atenţia Universităţii şi în urmă cu doi ani şi jumătate, Florian Walter, finanţatorul clubului de la acea vreme, încercând să-l convingă să vină la Cluj. Transferul nu s-a materializat din cauză că tatăl fotbalistului nu a dorit să-l lase să joace în eşalonul secund, după cum anunţa Walter atunci.

 

 

Etichete
Comenteaza