„U" întâlneşte ASA Târgu Mureş, în ultimul test înainte de Corona

„U
„Şepcile roşii" vor întâlni azi, de la ora 13:00, pe Cluj Arena, echipa clasată pe locul 5 în Liga a II-a, seria Vest, ASA Târgu-Mureş. Suporterii nu vor avea, însă, acces la ultimul amical dinaintea reluării campionatului, oficialii „Şepcilor roşii" luând decizia de a închide porţile stadionului din motive financiare.

Antrenorul Mihai Teja mai are la dispoziţie 10 zile pentru a pune la punct toate detaliile din jocul echipei, până la meciul cu Corona Braşov, extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării. Practic, Universitatea e obligată să învingă atât Corona, dar şi FC Braşov, pentru a urca în clasament şi a păstra o distanţă decentă faţă de echipele de deasupra liniei retrogradării. În acest moment, „U" se află la şapte puncte de Oţelul Galaţi, formaţia de pe locul 14, însă are şi un meci mai puţin disputat, cel din deplasare, cu Steaua. „Jocurile amicale sunt extrem de importante, eu le numesc jocuri-şcoală pentru că întodeauna le dau jucătorilor două-trei teme. La partida cu FC Zalău am apelat la doi jucători de la juniori, voi merge pe aceiaşi linie şi în continuare. Sunt mulţumit de cum am lucrat în această săptămână, dar ceea ce contează e ce facem în meciurile oficiale", a spus Mihai Teja.

Acesta se va baza în următoarele două partide oficiale doar pe Lemnaru şi Ene în avanposturi, Cătălin Dedu fiind în recuperare după o accidentare suferită în urmă cu o lună. „În momentul în care am venit aici le-am spus jucătorilor că totul se resetează. Dedu este un jucător în care eu am încredere, mai ales că nici nu avem foarte multe opţiuni în atac, i-am spus asta şi lui, acum îl aştept să-şi revină şi fizic, după accidentare. În mod normal, el va fi apt în două-trei săptămâni", a mai spus Teja. 

 

Comenteaza