”U” își măsoară forțele cu Sănătatea. Sabău: ”Adversarii locali au întotdeauna anumite ambiții”

”U” își măsoară forțele cu Sănătatea. Sabău: ”Adversarii locali au întotdeauna anumite ambiții”
Universitatea Cluj se va duela cu Sănătatea, vineri, de la ora 15:00, la Baza Sportivă Clujana. Întâlnirea contează pentru etapa a șaptea din Liga a III-a.

O victorie cu "virușii verzi" îi poate duce pe "studenți" chiar pe prima poziție. "U" Cluj ocupă locul 3 în Seria a V-a, cu 10 puncte. Liderul campionatului este Comuna Recea (13 puncte), urmată de Metalurgistul Cugir (12 puncte). Sănătatea este abia pe 10, având 7 puncte.

Etapa trecută, "U" Cluj a trecut cu 7-2 de Viitorul Ghimbav. Sănătatea a pierdut 0-2 la Unirea Tășnad. Ambele formații și-au asigurat, de asemenea, prezența în 16-imile Cupei României. Trupa lui Adrian Falub a scos-o pe Olimpia Satu Mare (2-0), iar Sănătatea a eliminat Luceafărul Oradea (3-1).

"Jucăm cu o echipă ambițioasă, care a obținut un rezultat deosebit cu Oradea. Trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru că în meciurile cu echipe locale sunt întotdeauna anumite ambiții și orgolii. Vom vedea ce adversari întâlnim și în Cupă, ca să ne putem stabili un obiectiv. Dacă întâlnim Steaua sau Dinamo va fi mai greu. Dar avem tineri care au nevoie de astfel de jocuri, prin ele se pot maturiza", a declarat managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

Patronul Sănătății, Aurelian Ghișa, le-a promis prime elevilor săi în cazul unui succes cu "alb-negrii".

"Văd acest meci ca pe un derby clujean. Chiar dacă nu avem o echipă foarte valoroasă, cred că orice rezultat este deschis. "U" are un lot mai bun decât al nostru, iar un punct sau o victorie ar fi o surpriză pentru noi. Dacă vor câștiga, jucătorii vor primi o primă, plus o masă. Noi avem prime la fiecare meci de acasă", a spus finanțatorul "virușilor".

Sănătatea Cluj - Universitatea Cluj se dispută vineri, de la ora 15:00, la Baza Sportivă Clujana.

Comenteaza