"U" joacă cu Steaua Bucureşti, amical pe Cluj Arena

Universitatea joacă sâmbătă un amical cu Steaua Bucureşti, pe Cluj Arena, anunţă astăzi directorul clubului, Anamaria Prodan.

Deşi pare o performanţă, aranjarea amicalului cu echipa din Ghencea e doar soluţia de avarie a Universităţii. "Mi s-a cerut un amical cu o echipă puternică", spune Prodan. "Am avut câteva variante, dar fiecare vrea să joace cu alte echipe decât Universaitatea", spune ea. Prodan a luat în calcul şi jucarea unui amical cu o echipă de liga a II-a, "dar în Liga a II-a campionatul e în plină desfăşurare şi nu s-ar fi implicat nimeni şi oricum, n-aş fi vrut un amical cu o echipă de liga secundă". În consecinţă, având în vedere că soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, e antrenor la Steaua, Anamaria Prodan a stabilit ca adversarul Universităţii să fie echipa din Ghencea. Meciul a fost bătut în cuie, e sâmbătă la ora 17. "La acest meci îmi doresc ca oamenii să fie alături de echipă", transmite Prodan.

Amicalul vine după zile negre pentru Universitatea Cluj, aproape exilată în Buzău după ce Anamaria Prodan a decis mutarea echipei şi a reproşat chiria foarte mare pentru utilizarea Cluj Arena şi pentru terenul de antrenament Clujana.

Comenteaza