”U”, la primul meci în afara Clujului după o lună

”U”, la primul meci în afara Clujului după o lună
”Șepcile roșii” vor evolua din nou în afara Clujului după mai bine de o lună. Elevii lui Adrian Falub joacă pe terenul lui CS Iernut (județu Mureș), sâmbătă, în etapa a noua din Liga a III-a.

Utimul joc al "studenților" din afara județului este de tristă amintire. Pe 16 septembrie, la Tășnad, Universitatea sufere primul eșec într-un meci oficial după un an de invincibilitate. A fost 2-0 pentru Unirea, rezultat care a dus la demiterea lui Marius Popescu de pe banca lui "U" Cluj.

Timpul a trecut, iar "Șepcile roșii" și-au recăpătat curajul. Sub comanda lui Adrian Falub, au câștigat toate meciurile disputate pe Cluj Arena (3-0 cu Performanța Ighiu, 7-2 cu Viitorul Ghimbav, 2-0 cu Olimpia Satu Mare în Cupă și 4-0 cu FC Avrig). O singură deplasare au avut "alb-negrii" în acest interval, la Baza Sportivă Clujana, împotriva Sănătății (0-0).

Sâmbătă, de la ora 15:00, pe terenul lui CS Iernut, Universitatea va juca din nou în afara Clujului după mai bine de o lună. Formația mureșeană are cel mai mic buget din serie și un stadion cu doar 500 de locuri. Cu toate astea, fundașul Octavia Abrudan nu îi subestimează pe viitorii adversari.

"Cred că va fi un meci dificil, se vor mobiliza, la fel cum au făcut și celelalte echipe. E mai comod să joci în Cluj sau în apropierea lui, dar dacă vrem să promovăm, trebuie să fim obișnuiți cu deplasările lungi. Îmi doresc să evoluăm și să jucăm din ce în ce mai bine. Ne așteptam la adversari mai puternici în Liga a III-a, au o altă calitate și sunt mai bine pregătiți fizic", a declarat Abrudan, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj ocupă locul 4 în Seria a V-a, cu 14 puncte. CS Iernut este pe 14, cu doar 2 puncte. În ultima rundă, "studenții" au trecut cu 4-0 de FC Avrig, iar mureșenii au cedat cu 1-3 în fața Unirii Tășnad.

Biletele de intrare la meciul cu CS Iernut se găsesc în agenia EXCELBET din localitate, str. Gh.Doja. Nr. 2. Prețul unui tichet este de 5 lei, anunță pagina oficială de facebook a clubului.

Comenteaza