“U” NTT Data Cluj, o nouă victorie în Divizia A1 la volei feminin

“U” NTT Data Cluj, o nouă victorie în Divizia A1 la volei feminin
| Foto: u-cluj.ro

Echipa pregătită de Luminița Trombițaș a reușit să se impună în fața formației CSO Voluntari 2005, scor 3-2.

Cu doar o etapă înaintea intrării în faza a doua a campionatului, trupa clujeană a reușit un nou succes. De această dată, victima “studentelor” a fost CSO Voluntari 2005, echipă pe care au învins-o cu 3-2 (25-17, 22-25, 25-21, 23-25, 15-12). Partida din runda cu numărul 21 a Diviziei A1 la volei feminin a fost ultima de pe teren propriu în sezonul regulat. Clujencele ocupă locul al nouălea în campionat, cu 17 puncte.

“Vreau să le felicit pe fete, până la urmă, victoria e victorie. Îmi pare rău că am pierdut un punct, dar sper să recuperăm în turnee. A fost un meci dificil, noi ne-am dorit victoria, ele la fel, însă până la urmă am reușit să învingem. Pot să spun că în setul 5 ne-am concentrat un pic mai mult și am fost un pic mai responsabile”, a declarat Luminița Trombițaș.

Următorul joc al “U” NTT Data Cluj va fi în deplasare, împotriva lui Dinamo. După jocul din capitală urmează play-off-ul/play-out-ul Diviziei A1.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza