Un fost coleg al lui Neymar s-a transferat la "U"

Un fost coleg al lui Neymar s-a transferat la
Universitatea Cluj a mai transferat încă un fotbalist pentru noul sezon competiţional, fost coleg cu Neymar la loturile de juniori ale Braziliei. Jucătorul poate evolua atât pe postul de fundaş dreapta cât şi ca mijlocaş pe aceeaşi parte a terenului.

Brazilianul Gil Bahia este începând de luni noul jucător al Universităţii Cluj. El a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi.

"Cu câteva ore înaintea partidei cu FC Braşov, brazilianul Gil Bahia şi-a pus semnătura pe contractul cu Universitatea Cluj. Brazilianul în vârstă de 22 de ani poate evolua atât ca şi fundaş dreapta, cât şi ca mijlocaş pe această bandă, iar luni a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiune pe încă doi ani, cu Universitatea Cluj. Gil Bahia a evoluat în carieră pentru echipe precum Cruzeiro, Bahia sau Nacional, toate în ţara natală, iar în stagiunea precedentă a bifat 10 meciuri pentru FC Vaslui. Noul nostru jucător a fost unul dintre cei mai buni ai generaţiei sale, fiind coleg cu super-starul Neymar la loturile de juniori ale Braziliei", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Gilmerson Avelino dos Santos Mota 

Data naşterii: 27 februarie 1992

Locul: Salvador, Brazilia

Înălţime: 1,69 metri

Greutate: 70 de kg

Vârsta: 22 de ani

Post: fundaş dreapta, mijlocaş dreapta

Echipe în carieră: Cruzeiro, Nacional - MG, Bahia, Olaria AC, FC Vaslui.

 

Comenteaza